Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'a şaşırtan destek!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’a şaşırtan destek!

İzdivaç programı denilince akla gelen iki isim: Esra Erol ve Zuhal Topal’dı. İzdivaç programlarının halk tarafından gelen şikatler doğrultusunda kapatılmaya başlaması ve bu süreçte yaşananlar ünlü iki ismi birbirine düşürdü. Esra Erol’un eşi Ali Özbir, Zuhal Topal’ın paylaşımını Instagram sayfasına yükleyip “katıldım” açıklamasında bulundu. Zuhal Topal cephesine destek hiç beklemediği bir yerden gelmiş oldu.[irp]

Fuhuştan yakalanan damat adayına

Geçtiğimiz dönemde yaşananlara fuhuştan yakalanan damat adayı Birkan Key için “Muhatap ben değil yapımcıdır.” İfadeleriyle açıklama yapan Zuhal Topal’ın paylaşımını Esra Erol’un eşi Ali Özbir yeniden paylaştı. Şahsı sosyal hesabı Instagramdan paylaşan ve açıklama olarak katılıyorum notunu düşen Ali Özbir’e takipçileri izdivaç programları bitti, buzlar eriyor yorumlarında bulundular. Magazin dünyasında yaşananlardan çıkarılan sonuç izdivaç bitince Esra Erol ve Zuhal Topal arasındaki buzlar erimeye başladı.

Zuhal Topal cephesine onay

Geçtiğimiz sene izdivaç programlarının teker teker ekranlara veda etmesinin ardından Esra Erol ve Zuhal Topal arasındaki gerginlik de dinmeye, gerginlikteki sular durulmaya başladı. ATV ekranlarında izdivaç programı yapan Esra Erol’un eşi Ali Özbir kendi sosyal medya hesabı Instagramdan, Zuhal Topal’ın izdivaç programı yarışmacıları hakkında yaptığı açıklamayı paylaştı.

“Kişilik haklarıma verdikleri zararlardan dolayı…”

Zuhal Topal’ın yaşananlara ilişkin yaptığı açıklama şöyle:Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezonlarda sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan ‘ Zuhal Topal’la ‘ programının locasında yer alan isimlerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başlandı. Daha önceden de altını çizerek belirttiğim gibi ‘ Zuhal Topal’la’ programının yapımcı ben, benim eşim ya da ailemden biri değildir. Programın yapımcısı Artı Film ve Soho Film’dir. Dolayısıyla muhattap yapımcılardır ve çıkan bu haberlerin muhatabı da onlardır. Söz konusu yapım şirketleri ile sahiplerine kişilik haklarıma verdikleri zararlardan dolayı avukatım aracılığıyla açtığım davalar devam etmektedir.
Şahsımla ilgili olmadığı müddetçe programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim.”

“Katılıyorum”

Zuhal Topal’ın geçtiğimiz dönemde yaşanan fuhuştan yakalanan damat adayı Birkan Key için sosyal sosyal medya üzerinden yayınladığı açıklamayı kendi Instagram hesabından paylaşan Ali Özbir, paylaşımın altına ‘Katılıyorum’ açıklamasında bulundu.

Esra Erol’un eşi Ali Özbir’in o paylaşımı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler