Ana SayfaSosyeteZuhal Olcay'dan acı haber. Annesini kaybetti!

İlgili Postlar

Zuhal Olcay’dan acı haber. Annesini kaybetti!

Zuhal Olcay, çok sevdiği annesini kaybetti. Sekiz ay önce de babasının vefat haberi ile yıkılan Olcay, dün annesinin acı haberi ile perişan oldu. Ünlü oyuncu Zuhal Olcay, annesi için “annem herkesin pamuk teyzesiydi, dünyanın en iyi insanıydı” dedi. Detaylar haberimizde…

Oyuncu ve şarkıcı kimliği ile tanınan usta sanatçı Zuhal Olcay, dün 79 yaşındaki annesi Süheyla Takmaz’ı kaybetti. Hayatının en acı günlerinden birini yaşayan Olcay, annesini Sahrayıcedid Camisi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurladı.

Annesini kaybetmenin acısı ile derinden sarsılan Zuhal Olcay, “Annem herkesin pamuk teyzesiydi. Dünyanın en iyi insanıydı. Üç ay önce beyinde pıhtı atması oldu, tedavi görüyordu. 79 yaşındaydı ama gayet dinçti.” dedi. Usta sanatçı, camide taziyeleri kabul etti.

Annesini çok seven Olcay, sözlerine devam etti: “Sekiz ay önce babamı kaybetmiştim, şimdi de annem. Arka arkaya gittiler, Allah geride kalanlara ömür versin.”

Olcay’ın annesi Süheyla Takmaz, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak Beykoz Çayırbaşı Mezarlığı’nda defnedildi. Zuhal Olcay’ı bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mazlum Çimen, oyuncu dostları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca da yalnız bırakmadı.

Sanatçı Zuhal Olcay, bundan sekiz ay önce de babasını kaybetmişti. Olcay, babasının acı haberini sahnede almıştı.

Olcay’ın bir süredir birlikte olduğu Mazlum Çimen, usta sanatçıyı acı gününde yalnız bırakmayarak destek oldu.

Zuhal Olcay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler