Ana SayfaÜnlülerZeynep Sever Demirel Toplu Taşıma Araçlarını Çok Seviyormuş

İlgili Postlar

Zeynep Sever Demirel Toplu Taşıma Araçlarını Çok Seviyormuş

Fenerbahçe’de forma giyen Volkan Demirel’in eşi eski Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel, hayatı ve iş yaşamı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Özellikle Volkan Demirel ile nasıl tanıştığını anlatan güzel isim, tatillerde sık sık Türkiye’ye geldiğini ve bir arkadaşının doğum gününde Volkan Demirel ile karşılaştıklarını söyledi. Volkan Demirel’in kendisini gördükten sonra telefon numarasını istediğini ve ardından ilişkiye başladıklarını söyleyen Zeynep Sever Demirel, evliliğinde çok mutlu olduğunu açıkladı.

Tescilli Güzel: Zeynep Sever Demirel

Güzellik yarışmasına özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde katıldığını da açıklayan Zeynep Sever Demirel, Volkan Demirel’in güzellik yarışmasına katılmasını istemediğini de açık yüreklilikle söyledi. İlişkilerde en önemli olayı güven olduğunu ve ilişkilerinin güvene dayalı bir şekilde kurulduğu için sorun yaşamadıklarını açıklayan Belçika güzeli, özellikle yaşanılan bir sorunda bir tarafın alttan aldığını ve böylece sorunun büyümeden çözülebildiğini ifade etti.

“Özgürlüğüme Düşkünüm!”

Özgürlüğüne düşkün olduğunu ve kısıtlanmak istemediğini söyleyen Zeynep Sever Demirel, Türkiye’deki pek çok olaya da şaşırdığını vurguladı. Özellikle ilk kez pazara gittiğinin basında yer almasının kendisini çok şaşırttığını fakat yaşamlarını sürdürmek adına ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğini söyledi.

Halk otobüsüne, metro ve metrobüse bindiğini, toplu taşıma kullanmayı sevdiğini söyleyen güzel, insanları gözlemekten mutlu olduğunu söyledi. Ünlü ismin maddi açıdan herhangi bir sorunu olmamasına karşın oldukça tevazu göstermesi de dikkat çekti. Özellike toplu taşıma araçlarını kullandığını açık bir şekilde dile getirmesi sosyal medyada oldukça konuşuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler