Ana SayfaÜnlülerZeynep Demirel 3 Aylık Hamile!

İlgili Postlar

Zeynep Demirel 3 Aylık Hamile!

Son dönemlerde örnek gösterilen ilişkileri ile dikkat çeken Zeynep Demirel ve Volkan Demirel çiftinin bir bebeğinin daha olacağı öğrenildi.

Zeynep Demirel tarafından yapılan açıklamalarda bebeğin planlı olmadığı ve beklenmeyen bir anda bebek haberinin alındığını belirtilirken Zeynep Demirel’in 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Daha önce Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çiftinin bir kız çocuğu olmuştu. 3 yaşındaki Yade’ye şimdi küçük bir kardeş gelecek.

Zeynep Demirel bu mutluluğunu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile duyururken özellikle çiftin sevenleri tarafından bu haber sevinçle karşılandı. 3 yıl önce hayatlarını birleştiren Zeynep Volkan Demirel çifti üçüncü yılın ardından yeni bir bebek heyecanı daha yaşamaya başladı. Çift, özellikle plan dışında gelişen bu olay için hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı.

“Yine mi Hamileyim?”

‘Yine mi hamileyim’ başlığı ile paylaştığı fotoğrafının altında hamilelik müjdesini vererek duyuran ünlü güzel kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başardı. Şu an için bebeğin cinsiyeti ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Zeynep Demirel’in bu konuda da önümüzdeki günlerde detayları paylaşması bekleniyor.

Ünlü güzel tarafından duyurulan bu gelişme sonrasında gözler her ne kadar Volkan Demirel’e çevrilmiş olsa da Volkan Demirel şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. 3 yıl önce evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olan çift, 3 yılın ardından bebek sevincini yeniden yaşayacak. Çiftin yeni bebeklerine koyacakları isim de oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler