Ana SayfaKimdirYonca Evcimik Kimdir?

İlgili Postlar

Yonca Evcimik Kimdir?

Çılgın Bediş karakteri ile hala unutulmayan Yonca Evcimik kimdir? İşte Yonca Evcimik’in hayatıyla ilgili bilinmeyenler. Yonca Evcimik kimdir haberimizde


Bugün Doğan Ünlüler

Yonca Evcimik aslen nereli? Yonca Evcimik şuan kaç yaşında? Yonca Evcimik hangi burç?

Yonca Evcimik aslen İstanbullu olan oyuncu şuan 55 yaşında ve başak burcudur.

Yonca Evcimik kimdir?

16 Eylül 1963 tarihinde doğan Yonca Evcimik, İstanbullu. Yaşamının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçiren Yonca Evcimik, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğuyla da unutulmazlar arasında yer aldı. Özellikle 1990’lı yılların en popüler sanatçılarından birisi olan Yonca Evcimik¸ küçük yaştan itibaren kendini bu alana yöneltti.

Yonca Evcimik Kimdir, Sanat Geçmişinde Neler Var?

1979’da ilk olarak tiyatro ile tanışan Yonca Evcimik, bu tarih itibariyle Şan Tiyatrosu’nda yer lamaya başladı. Özelikle bu tiyatroda elde ettiği deyimler sayesinde kısa süre içerisinde benimsenen ve beğenilen Yonca Evcimik çok farklı projelerde yer aldı. Oyuncunun yer aldığı en önemli projeler ise şöyle; Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Şen Sazın Bülbülleri, Nükhet Duru ve On Yıl Geçti, Ajda Pekkan Süperstar, Hababam Sınıfı ve Carmen.

54 yaşındaki Yonca Evcimik’in bikinili pozu sosyal medyayı salladı

Yonca Evcimik İlk Albümü

Yonca Evcimik’in ilk albümü 1991 yılında piyasaya sunuldu. Abone adıyla sunulan bu albüm, uzun yıllar boyunca dillerde kaldı. Bu çıkış parçasıyla oldukça dikkat çeken Yonca Evcimik için bu şarkı aynı zamanda dönüm noktası olarak kabul edilir. Çok ünlü isimlerle birlikte çalışma fırsatı elde eden Yonca Evcimik, aynı zamanda sanat hayatı boyunca pek çok ödül aldı. Hayvan hakları savunucusu, çevreci ve barışçıl yapısıyla dikkat çeken Yonca Evcimik, yaptığı şovları ve söylediği şarkılarıyla 2017 yılında dahi oldukça ilgi çekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler