Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan'ın Eşi Alyansını Çıkarttı

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’ın Eşi Alyansını Çıkarttı

Belçim Bilgin, önceki gün Nişantaşı’nda magazin objektiflerine yakalandı. Ünlü isim özellikle kendisine sorulan sorulara açıklama yapmak istemezken, objektiflerde Belçim Bilgin’in alyansının olmaması oldukça dikkat çekti.

Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığı bilinen Belçim Bilgin’in parmağında alyansının olmaması ve özellikle geçtiğimiz dönemlerde Londra’ya yerleşmesi Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin ilişkisinin de zorlu bir süreçten geçtiğini akıllara getirdi. Magazin objektiflerine takıldıktan sonra özellikle muhabirlerin bu konudaki sorularına yanıt vermek istemeyen Belçim Bilgin “Sıkıcı konular bunlar. Güzel düşünelim, güzel şeyler konuşalım.” dedi.

Alyansı Neden Çıkardı?

Belçim Bilgin’in özellikle alyansının olmaması ve güzel ismin alyansını çıkarması akıllara net bir şekilde Yılmaz Erdoğan ile sorunları olduğunu getirdi. Uzun zamandan beri birlikte görünmeyen ve yine Türkiye’ye geldiğinde Yılmaz Erdoğan ile magazin objektiflerine takılmayan Belçim Bilgin’in ilişkisinde sorunlar yaşadığı uzun zamandan beri biliniyordu.

Gelinen noktada bu iddialar yalanlamadığı gibi özellikle yaşanan olayların saklanmaya çalışıldığı ve magazin dünyasına bu olayların yansımaması için çabalandığı görüldü. Fakat geçtiğimiz günlerde özellikle magazin dünyasında yer alan haberlerde Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan arasında ciddi sorunların yaşandığı ve tartışmalar nedeniyle özellikle Belçin Bilgin’in bilerek Londra’ya yerleştiği konuşulmuştu.

Tarzı Dikkat Çekti

Objektiflere dün yansıyan Belçim Bilgin, aynı zamanda kıyafet tercihleri ile de oldukça dikkat çekti. Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı dönemde, üzerine mont alan Belçim Bilgin, uzun çizmelerinin yanısıra tercih ettiği kısa mini şortuyla farklı bir görünümle kameralar karşısına geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler