Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan sinemayı bırakıyor!

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan sinemayı bırakıyor!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan sanat hayatı hakkında radikal bir karar aldı. Erdoğan, sinemayı bırakıp tiyatroya ağırlık vermeye karar verdiğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda “Münakaşa” oyunu ile sahnelerde olan ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan, sanat hayatı hakkında radikal bir karar alarak sinemaya veda edeceğini açıkladı.

Birbirinden iddialı filmler ile beyazperdede adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, bir davette görüntülendi. Erdoğan, “Yıllardır sinema filmi yapıyorum, şimdi ağırlığı tiyatroya vereceğim. Amerika ve Avusturya başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışı turnesine çıkacağım” dedi.

Zaman zaman eşi Belçim Bilgin ile boşanacakları yönündeki haberler ile gündeme gelen sanatçı Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin’in “Ekşi Elmalar” filmini izlemediği yönündeki haberlere de açıklık getirdi. Yılmaz Erdoğan, eşinin filmini izlemediği konusundaki iddialar hakkında “Belçim tabii ki filmi izledi.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin evliliği hakkında zaman zaman boşanacakları yönünde haberler çıkıyor. Ancak, çift bu konuda bir açıklama yapmıyor.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler