Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe'nin Unutamadığı Aşkı Vatan Gibi Olmaktan Korkuyor!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin Unutamadığı Aşkı Vatan Gibi Olmaktan Korkuyor!

Yıldız Tilbe’nin Platonik Aşkı: Vatan Şaşmaz Gibi Olmaktan Korkuyorum

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin intihar ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hayranları bu haberleri duyunca telaşe edince çok geçmeden bu iddia ünlü şarkıcı tarafından sert bir dille yalanladı. Bu iddialar sonrası ismi yeniden gündeme gelen platonik aşkı Ali Eşitmez “Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dedi.

“Vatan Şaşmaz Gibi Olmaktan Korkuyorum”

Sosyal medyada hızla yayılan “Yıldız Tilbe intihar etti” dedikodusu duyulunca hayranları buna gerekçe olarak da ünlü şarkıcının yıllar önce aşk yaşadığı Ali Eşitmez gerekçe gösterildi. Yakınları Ali Eşitmez’i suçlayınca ve üzerine gidince ünlü fotoğrafçının nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyordu. Kameralar önünde açıklama yapmayı tercih etmeyen Eşitmez’in çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği iddia edildi. Bütün bu iddiaların ardından akıllara Yıldız Tilbe’nin Vatan Şaşmazı ve kendini öldüren Filiz Akel gibi hastalıklı bir aşık mı sorusunu akıllara getirdi.

Yıldız Tilbe’yi Yıldız Tilbe yapan ve 2003 yılında ortaya çıkan “ama evlisin” şarkısı hala herkesin dilinde. O dönem ortaya atılan iddialara göre Yıldız Tilbe evli olan Ali Eşitmez ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fotoğrafçı olan Ali Eşitmez’in Yıldız Tilbe’nin aşkı uğruna eşinden boşandığı biliniyor.

Ona Olan Aşkından Kanser Bile Oldu

Yıldız Tilbe yıllar önce verdiği bir röportajda Ali Eşitmez’in ismini gizlese de büyük aşkı nedeniyle kanser olduğunu açıklamıştı. Yıllar geçmesine rağmen Yıldız Tilbe Ali Eşitmez’i unutmamış hatta ona ilk gün ki gibi aşık olduğu konuşuluyor. Bu platonik aşkta Ali Eşitmez tarafından tehlike yaratmışa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler