Ana SayfaKimdirYiğit İzik Kimdir ?

İlgili Postlar

Yiğit İzik Kimdir ?

Yiğit İzik Kimdir ? Survivor 2017 yarışmasından  4. haftada elenen  yarışmacı  Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka’da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol sporuyla ilgilendi.

2009 yılında annesinin ısrarıyla katıldığı Miss & Mr Mode modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. Daha sonra 2010 Best Model yarışması ile modellik  kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, fakat oyunculuk kariyeri fazla sürmedi şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

Aslıhan Bilge İzik ile 2 yıldır devam eden mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor’a katılma amacını ”Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum” sözleriyle anlatıyor.

 

SURVİVOR DENEYİMİ

Yiğit İzik Kimdir ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tv8’de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstelendiği Survivor 2017 yarışmacılarındandı. Survivor’a katılma amacını ”Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum” sözleriyle anlatan yarışmacı adaya kısa sürede veda eden isimlerden oldu .

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler