Ana SayfaDizilerYeter ve Kertenkele: Yeniden Doğuş dizileri final yapıyor!

İlgili Postlar

Yeter ve Kertenkele: Yeniden Doğuş dizileri final yapıyor!

ATV ekranlarının iki dizisi için karar verildi. Reyting sonuçlarında rakiplerine kafa tutamayan Yeter ve Kertenkele: Yeniden Doğuş dizileri ekranlara veda ediyor. İki dizi, haftaya final yaparak yayından kaldırılıyor. Detaylar haberimizde…

ATV ekranlarında yayınlanan Yeter ve Kertenkele: Yeniden Doğuş dizileri için final kararı verildi. Haberi, her iki dizinin de oyuncuları sosyal medya üzerinden duyurdu.

ATV ekranlarının Cumartesi akşamları yayınlanan yapımcı Yalçın Şen imzalı yapım Atölyesi tarafından yapılan Kertenkele: Yeniden Doğuş dizisi 85. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Geçen sezon yayın hayatına başlayan Kertenkele: Yeniden Doğuş dizisi, yeni sezonda başrol oyuncuları Timur Acar ve Sera Tokdemir’in ayrılmasıyla büyük yara almıştı. Dizide, senaryo ve oyuncularda değişikliğe gidildiyse de reytinglerde istenilen sonuç elde edilemedi. Dizinin oyuncularından Seda Tosun, haberi sosyal medyadan duyurdu. Tosun, “Haftaya final yapmamızla ilgili şaka yapıyoruz diye yalanlamalar olmuş. Haftayaki bölümde ‘final’ yazısını göreceksiniz. Böyle konular hakkında şaka olmaz. Final yapan bir dizi ne kadar daha gizli tutulabilinir? “Final kararı alınmıştır. Neden, niçin bilinmiyor. Bunu sizinle tabii ki paylaşacaktım. Bize destek verdiniz, sevginizi paylaştık, her cumartesi evlerinize misafir olduk.” açıklamasını yaptı.

ATV’nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Yeter de, 40. bölümü ile ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz sezon dizinin başrol oyuncusu Pelin Karahan’ın diziden ayrılası, reyting sonuçlarına olumsuz bir etki etti. Dizi oyuncularından Cenk Torun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile dizinin ekranlara veda edeceğini açıkladı. İşte Cenk Torun’un o açıklaması: “İki sezondur devam eden dizimiz Yeter 40. Bölüm ile final kararı almıştır. Başta yapımcımız Ata Türkoğlu ve Koliba film olmak üzere desteğini hiç eksik etmeyen kanalımız Atv’ye, genel koordinatörümüz Şebnem İlkere,muhteşem bir senaryoya imza atan senaristlerimiz Nalan Meter Savaş ve Vilmer Özçınara, sevgili yönetmenimiz Kemal Uzun’a, görüntü yönetmenimiz Mete Şener’e, yönetmen yardımcımız Gamze Karasu’ya, tüm oyuncu arkadaşlarıma ve gece gündüz demeden hepimizden daha çok emek harcayan sanattan ışığa, prodüksiyondan rejiye, kostümden teknik ekibe kadar kısacası tüm çalışma arkadaşlarıma, en önemlisi bizi iki sezon boyunca hiç yanlız bırakmayan tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Başka projelerde buluşmak üzere. Sevgiyle kalın….”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler