Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım Müziği Bırakıyor!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Müziği Bırakıyor!

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından birisi olan Yeşim Salkım müziği bıraktı. Sanatçı ile ilgili gündeme gelen haberlerde, özellikle sakin bir yaşam için Bodrum’a yerleşeceği ve artık müzik alanında Yeşim Salkım’ın yer almayacağı belirtildi.

Yeşim Salkım Net Konuştu

Özellikle haberlerde sanatçı tarafından yapılan açıklamalara da yer verilirken, başarılı sanatçının gelecek yıl Bağkur’dan emekli olacağı, annesi ve çocuğu ile birlikte mutlu, sakin bir yaşam sürmek adına Bodrum’a gitmek istediği belirtildi.

Özellikle belli bir yaş sonrasında kişilerin emekli olması gerektiğini söyleyen Salkım, sanatçılık alanında da artık emeklilik döneminin geldiğini söyledi. Hayatının geri kalanında annesi ve kızı ile birlikte yaşamak istediğini söyleyen Yeşim Salkım, aynı zamanda yazdığı kitabını bitirmeye çalıştığını ve kitap projesi tamamlandıktan sonra kendini tamamen dinlenmeye bırakacağını söyledi.

Son Polemik Anneler Gününde Yaşandı

Sanat camiasından zaman zaman yaptığı sert çıkışlar ile bilinen ve dobra konuşmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen  Salkım, son olarak Anneler Günü’nde farklı bir tartışma yaratmıştı. Özellikle yılın annesi seçilen ünlü isimlere tepki gösteren Yeşim Salkım, bakıcılar ile çocuk büyüten ünlülerin yılın annesi olmasına katılmadığını söyledi.

Sanatçının yaptığı bu açıklamalara ünlüler cephesinden nasıl bir yaratığın geleceği merak ediliyor. Yılın annesi seçildikten sonra gündemde oldukça yoğun bir şekilde yer alan Gülben Ergen’e yönelik söylenen bu sözler, ilk olarak gözlerin Gülben Ergen’e çevrilmesini sağladı. Fakat ünlü isim şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler