Ana SayfaÜnlülerYeşilçam'ın Efsanesi Serpil Öcümcer Sevenlerini Üzdü

İlgili Postlar

Yeşilçam’ın Efsanesi Serpil Öcümcer Sevenlerini Üzdü

Şarkıcı Berkant’ın uğruna Samanyolu adlı şarkıyı bestelediği Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Serpil Öcümcer, son derece zor bir hayat geçiriyor.

Sinema ve ses sanatçısı olarak bilinen Örümcer, tam anlamıyla yokluk ve sefaletle boğuşuyor. Kendine bakacak hali yokken birde kızı ve iki torununa bakmak zorunda kalan sanatçı 250 TL borcunu ödeyemediği için doğalgazı kesilmiş ve bir lokma ekmeğe muhtaç hale gelmiş durumda. Ünlü şarkıcı Berkant’tan olan kızı Fulya ve iki torunuyla yaşayan sanatçının yaşadıkları evin hali bile görenleri oldukça üzdü.

Banyo Yapamıyoruz!

Evde sıcak su olmadığı için banyo bile yapamadıkları ifade eden Serpil Örümcer, kiraların çok yüksek olduğunu söyledi. Çalışmaktan kaçmadığını belirten sanatçı, limon bile satabileceğini sözlerine ekledi. Kızının psikolojik sorunlarıyla da uğraştığını, evde ısıtıcıyı bile kısıtlı kullandıklarını, çoğunlukla evde paltolarıyla oturduklarını söyleyen Serpil Örümcer, kimseye avuç açmak istemese de zor bir süreçten geçtiklerini ve yardım istediğini söyledi.

Bir zamanların en çok kazanan sanatçılarından olan Örümcer, nasıl bu hale geldiğine kendisinin bile inanamadığını söyledi. “İnsan ne oldum dememeli ne olacağım demeli” diyerek kısaca kendi düştüğü durumu özetleyen Örümcer, yaptığı yanlışlara dikkat çekti

Uğruna Şarkılar Bestelenen Kadın

Çok genç yaşında ünlü ve çok kazanan sanatçılarından biri olan Örümcer, bacaklarının güzelliğiyle bayan bacak olarak tanınıyordu. Bayan bacak lakabı takılan Örümcer, bir zamanlar evli kaldığı şarkıcı Berkant için Samanyolu adlı şarkıyı bestelemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler