Ana SayfaDizilerYeni dizi "Ver Elini Aşk" seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Yeni dizi “Ver Elini Aşk” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Kanal D’nin yeni dizi ‘Ver Elini Aşk’ başladı mı? Ne zaman başlıyor? Ver Elini Aşk dizisi konusu ve oyuncuları hakkında sorular ve dizi hakkında merak edilenlere haberimizde ulaşabilirsiniz…

Kanal D’nin yeni dizi eğlenceli bir aşkın konu edildiği “Ver Elini Aşk” dizisinin ilk fragmanı yayınlanmaya başladı. Fragmanını televizyonda ve internette binler kişi tarafından izlenen dizi  “Ver Elini Aşk” Kaan ile Ayperi arasında gelişen aşka ve komik olayları ekranlarda seyirciyle paylaşacak olan bir dizi. Kanal D’nin yeni dizi “Ver Elini Aşk” ta Kaan’ın tatlı bebeği ‘Su’ da var.  Fragmanı yayınlandığından beri merakla beklenen dizi henüz yayın hayatına ne zaman başlayacak bilinmiyor. Ancak Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz çapkın ve sorumsuz Kaan ile Antepli köylü kızı Ayperi’nin maceralarını konu alacak “Ver Elini Aşk” dizisinin kış sezonuna çıkması bekleniyor. “Ver Elini Aşk” dizisi daha seyirciyle buluşmadan fragmanı yayınlandığından beri konuşulmaya devam ediyor. İşte dizi hakkında bilgiler…

 “Ver Elini Aşk” dizisinin konusu

Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden doğan kızıyla İstanbul’da yaşayan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı olan Kaan ile ablasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen, dediğim dedik Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’nin yolları kesişir. Kaan’ın dünyalar tatlısı bebeği Su’ya dadılık yapmaya başlayan Ayperi ile Kaan her konuda zıtlaşsalar da bilmedikleri bir şey vardır. Onların kaderleri bundan yıllar önce Kıbrıs Savaşı sırasında birlikte yazılmıştır.

“Ver Elini Aşk” dizisinin oyuncuları

Dizinin başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür ve Asuman Dabak’ın olduğu dizi Kanal D ekranlarında olacak. Bu isimlere Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi birçok usta ve genç oyuncu eşlik edecek. Ver Elini Aşk dizisi Kanal D ekranlarının en sevilen aile komedilerinden olmaya aday gösteriliyor..

“Ver Elini Aşk” dizisinin yapım, yönetim ve senaryosu

Yapımı Salacak Yapım’a ait Ver Elini Aşk’ın başrollerini Sevda Erginci, Ali İl ve Köksal Engür paylaşıyor. Bora Onur’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleminden çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler