Ana SayfaÜnlülerYeni Dizi Kara Yazı Bu akşam Kanal D’de

İlgili Postlar

Yeni Dizi Kara Yazı Bu akşam Kanal D’de

Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır gibi Türkiye’nin en önemli oyuncularının yer aldığı Kara Yazı bu akşam ilk bölümü ile Kanal D’de yayınlanacak.

Dizi hakkında bugüne kadar yapılan paylaşımlar, izleyicilerden olumlu dönüşler alırken, konusu ve oyuncuları ile yeni dizi oldukça dikkat çekti. Özellikle son dönemlerde Kanal D’de çok başarılı yapımların yer almaya başlaması Kara Yazı’nın da bu konuda çok etkili olacağını da gösterdi.

Kara Yazı’nın Konusu Ne?

Kara Yazı özellikle sevgi üzerine işleyeceği konusuyla dikkat çekiyor.  Sevgisiz bir şekilde büyüyen iki farklı karakter Yaren ile Mehmet’in karşı karşıya geleceği dizide, iki karakter sevgisizlikten sevgi ve mutluluk bulabilmek adına bir yola çıkıyor. Bu zorlu yolda karakterlerin yaşayacakları anların ekrana getirileceği dizi, bu hikayesiyle oldukça dikkat çekmiş durumda.

Özel Kadro, Özel Yapım Ekibi

Dizinin gündemde kalmasının en önemli nedenlerinden birisi de mutfakta başarılı isimlerin olması. Hem oyuncular hem de yapım ekibi Türkiye’nin tanınmış isimlerinden oluşuyor. Usta oyuncu kadrosuna mutfakta  senaryo yazarı olarak Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk,  Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi rating rekortmeni diziler ile tanınan Dark Story var. Senaryo yazarının diğer yapımları Türkiye’nin en önemli dizileri olarak görülürken Kara Yazı da yayın hayatına başladıktan sonra bu diziler arasındaki yerini alabilir.

Kara Yazı İlkle Geliyor!

Kara Yazı için yapılan açıklamalarda ayrıca bir ilk de duyuruldu. Diziye özel olarak Juke Box Karayazı adıyla yeni bir radyo duyuruldu. Bu radyoda dizinin oyuncuları tarafından hazırlanmış özel müzik listelerinin dinleyiciler ile buluşturulacağı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler