Ana SayfaDedikoduYeni bir aşkı mı doğuruyor?

İlgili Postlar

Yeni bir aşkı mı doğuruyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi denildiğinde akla ilk gelen başarılı oyuncu Deniz Çakır Bodrum’da tatil yaparken 2013 Best Model 5. Sercan Sancı ile görüntülendi. Gazetecilere yakalanan ikili birbirinin yanından ayrılmamaya devam etti. İkilinin gün boyu birliktelikleri dikkat çekti.

Sercan Sancı ile Deniz Çakır Aşk mı yaşıyor sorusu akıllara geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başrolünü Oktay Kaynarca ile Meryem karakteriyle seyirciyi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Deniz Çakır Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkatleri çeken başarılı oyuncu Deniz Çakır gazetecilere yalnız görüntülenmedi. Yanında 2013 Best Model 5. Sercan Sancı vardı. Model Sercan Sancı ile görüntülenen başarılı oyuncu Deniz Çakır’ın birbirine olan yakın duruşları ve gün boyu birbirinin yanından ayrılmamaları; ‘Sercan Sancı ile Deniz Çakır Aşk mı yaşıyor?’ sorusunu akıllara getirdi. Gün boyu denize girmek yerine yakın duruşları ve sohbet etmeleriyle dikkatleri çekti.

Şezlong keyfi yaparken görüntülendiler
Muğla ilinin Bodrum ilçesinde tek başına tatile çıkan; ATV ekranlarında reyting birincisi dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Meryem’i Deniz Çakır yapmış olduğu tatilini sürdürürken Sercan Sancı ile beraber Xuma Beach’e geldi. Düzgün fiziğine rağmen elbisesini çıkarmayan ve gölgede yatarak dinlenmeyi tercih eden güzel oyuncu Deniz Çakır, güneşte Sercan Sancı ile konuşarak ve yakın hareketleriyle haklarında çıkacak aşk dedikodularına olanak sundu. Güzel oyuncu Deniz Çakır’ın şezlong keyfi yaptığı sırada Sercan Sancı’nın arkadaşı olduğu bilenen birisi Deniz Çakır’a bir ara içecek servisi yaptığı da görüldü. Bu görüntüler üzerine aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara geldi. Ancak ikilinin yaptığı açıklamalarda sadece yakın arkadaş oldukları söylendi.

Güzel ve başarılı oyuncu Deniz Çakır’ın Muğla’nın ilçesi Bodrum’da aynı yerde kaldığı ve tatiline devam ettiği biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler