Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYazın En Renkli Klibi Nejat Çarkacı ’dan Geliyor

İlgili Postlar

Yazın En Renkli Klibi Nejat Çarkacı ’dan Geliyor

Uzun bir aradan sonra “Akasya Kokulu Yârim” şarkısı yeni klip ve yeniden harika bir düzenleme ile Nejat Çarkacı ‘nın güzel sesinden tekrardan müzikseverler ile buluşuyor.

 

20 yıl aradan sonra yeni klibiyle trend listelerine giren Nejat Çarkacı uzun zaman sonra müzik sektörüne hızlı ve güzel bir şekilde geri göndü. Bir yılda çok büyük işler başaran sanatçı bir maxi single , iki tekli şarkı ve üç yeni video klip  yayımladı.90’ların sevilen sesiyle dinlediğimiz o popüler parça şimdi yeni yorumu ve klibi ile yeniden aramızda.

Bir cover çalışması olarak çıkan Akasya Kokulu Yarim’in yeni düzenlemesini Ali Tolga Demirtaş yaptı.Ve bu yeni düzenlemenin tüm kayıt işlerini ünlü bir müzisyenin eşliğinde Sezen Aksu nun stüdyosu olan Lonca On Air de yapıldı.

 

Nejat Çarkacı Yıllara Meydan Okuyor

Video klip bütün müzikseverlerin ilgisini çekti. Klipte yer alan dansçıların performansı ve sanatçının hareket ve enerjisi klibe renk katıyor. Yeniden düzenlenen şarkının video klibi İstanbul Beykoz Kundura platolarında hazırlandı. Yönetmenliği Kemal Başbuğ üstlendi. Video klipte Brezilyalı modellerinde eşliği ile 20 yıl aradan sonra hala ilk gün olduğu gibi enerjisini, sempatikliği ve canlılığını koruyan Nejat Çarkacı önümüzdeki süreçte harika işler çıkartacağının da işaretini veriyor. Yıllar onu eskitmiyor adeta gençleştiriyor.2017 yılının Haziran ayında tüm platformlarda yerini alan şarkı çok kısa bir süre içerisinde internette ve popüler müzik listelerinde en popüler şarkılar sıralamasında çoktan yerini aldı.

 

Yazın plajlarda ve sahillerde dinlemekten vazgeçemeyeceğimiz şarkının kulüpler için remix versiyonu da hazır.İşte o güzel klip sizlerle

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZKvqJB6faKQ&w=560&h=315]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler