Ana SayfaÜnlülerWesley Sneijder Eşine 1 Milyon 750 Bin Dolarlık Hediye aldı!

İlgili Postlar

Wesley Sneijder Eşine 1 Milyon 750 Bin Dolarlık Hediye aldı!

Galatasaray’a transfer olduktan sonra Türkiye’nin en sevilen sporcularından birisi olan Sneijder eşi için oldukça pahalı bir hediye aldı.

19 Martta eşinin doğum gününü kutlayan Wesley Sneijder’in eşine toplamda 1 milyon 750 bin lirayı bulan hediyeler aldığı öğrenildi. Türkiye’ye geldikten sonra ilişkileriyle de örnek olmayı başaran çiftlerden olan Wesley Sneijder ve Yolanthe, geçtiğimiz günlerde doğum günü heyecanı yaşadı. 19 Mart günü 32 yaşına giren Yolanthe Cabue’nin özellikle doğum günü hediyesi Türkiye’de oldukça dikkat çekti. Sneijder eşi için klasik bir otomobil satın alırken, otomobili baştan aşağıya yeniledi. Tüm bu çalışmaların maliyeti ise Wesley Sneijder’e bir milyon lira oldu.

Doğumgünü Pahalıya Patladı!

Doğum gününü organize eden Sneijder eşinin sevdiği kişileri de partiye davet ederken doğum gününde ikinci bir sürpriz yaptı. Mercedes marka aracı bulunan eşinin aracını istediği şekilde dizayn eden Sneijder, doğum gününde hoş bir sürpriz yaptı. Sürprizleri araçlarla sınırlı kalmayan başarılı futbolcu eşine 750 bin dolar değerinde bir pırlanta yüzük olarak hediye etti.

Aldığı hediyeler karşısında oldukça şaşıran ve heyecanlanan Sneijder’in eşinin bu jestler karşısında oldukça mutlu olduğu görüldü. Doğum gününe katılan isimler Sneijder’in bu hediyeleri karşısında oldukça şaşırırken sosyal medyada da en çok tartışılan konulardan birisi bu pahalı hediyeler oldu. Sadece bir doğum günü için 1 milyon 750 bin dolar harcanmadıktan geri kalmayan oyuncunun bu tercihleri oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler