Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerVezir Parmağı Umduğunu Bulamadı!

İlgili Postlar

Vezir Parmağı Umduğunu Bulamadı!

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni film projesi olan Vezir Parmağı vizyona girdikten sonra bekleneni veremedi. Özellikle son dönemlerde farklı eleştiriler alan film için iki farklı ilçede de yasaklama kararı gelmişti. Tüm bu eleştiriler sonrasında gözler Mahsun Kırmızıgül’e çevrilirken, henüz bir açıklama gelmedi.

3 Gündeki Karne Çok Kötü!

Komedi türünde çekilen film, Vezir Parmağı adı ile vizyona giriş yaparken, film 3 günden beri vizyonda ve 242 bin kişi tarafından izlendi. Film için beklentiler çok daha yüksek olurken, Mahsun Kırmızıgül ve yapım ekibi için bu rakam büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. 400 farklı salonda gösterime giren filmin bu kadar düşük izleyici sayısındaki kalması oldukça dikkat çekti.

Özellikle vizyon öncesinde Mahsun Kırmızıgül tarafından farklı televizyon programlarında film için tanıtımı yapılırken film hakkında oldukça iddialı açıklamalar yapılmıştır. Fakat üç günlük karnede 242 bin kişi tarafından izlenen film ,sosyal medyada iyi dönüşler almadığı gibi izleyici sayısı yükselmedi.

Mahsun Kırmızıgül yeni film projesi öncesinde Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare ve Mucize gibi filmler ile beyazperdede yer almış ve iyi izlenme oranlarına ulaşmayı başarmıştı. Fakat bu sefer Mahsun Kırmızıgül için sinemada işler yolunda gitmiyor. Özellikle iki farklı ilçede alınan yasaklama kararı sonrasında film için pek çok farklı olumsuz yorum yapılırken, sosyal medyada da filme gidilmemesi için farklı organizasyonlar gerçekleştirilmişti. Tüm bunların film için etkili olduğu düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler