Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Zirveyi Bırakmıyor

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Zirveyi Bırakmıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren dikkat çeken dizilerden olan Vatanım Sensin, Perşembe akşamlarını zirvede kapatıyor. Dün yayınlanan yeni bölümü ile birlikte yine en çok izlenen yapım olmayı başaran Vatanım Sensin, bu haftayı da zirvede tamamladı. Açıklanan reyting raporlarına göre Vatanım Sensin’in izlenme oranları şöyle oluştu;

AB izlenme oranları: 9.21 reyting yüzde 21.94 izlenme payı

ABC1 izlenme oranları: 9.04 reyting yüzde 19.71 izlenme payı

Bu istatistikler, dizinin diğer yapımları geçmesini sağlarken, önceki haftalarda olduğu gibi Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi değişmedi. Dizi reytinglerin yanında sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Paylaşılan raporlara göre #VatanımSensin hashtag’i Türkiye gündeminde yaklaşık 9 saat TT’de kaldı.

Perşembe akşamı ilk 5’e diğer yapımlar totalde şöyle oldu;

Cesur Ve Güzel

Show Ana Haber

Müge Anlı İle Tatlı Sert

Esra Erol’da

Vatanım Sensin Hakkında

Kanal D’de O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan oturuyor. Dizi özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çektiği gibi normal yaşamda da evli olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel dizinin yüksek izlenme oranları almasındaki en önemli etkenler arasında. Ayrıca Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum gibi isimlerin yer aldığı dizi, güçlü kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Dizinin tarihi konuları ele alması ve işlemesi de yine tarih seven kişilerin de diziyi sevmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler