Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra özellikle Tevfik için pek çok farklı soru işareti de yaratıldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı akşamların vazgeçilmez programlarından birisi olan Vatanım Sensin izle son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı da özellikle dizinin final sahnesi ardından yeni bölümde yaşanacak olaylar ile ilgili detaylar paylaşılırken aksiyon ve heyecan dolu dakikaların devam edeceği görüldü. Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanı olarak yayınlanan tanıtımlarda dizide özellikle Tevfik’in neler yaşayacağı da merak edildi. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ise şöyle

Vatanım Sensin yeni bölüm de neler yaşandığı da merak edildi. Vatanım Sensin yayınlandığı son bölümde oldukça ilginç ve bir o kadar da heyecanlı anları ekranlara getirdi. Özellikle Azize’nin gebe olduğunun öğrenilmesi ve Cevdet’in bu müjdeli haber alması ilişkilerin çok daha karışmasına neden oldu. Cevdet içi istemese de vatan için görevinden vazgeçmek istemeyerek vazifesinden dönmeyeceğini söyledi. Bu durum Cevdet in annesi Habibe’yi oldukça üzdüğü gibi annesinin endişelenmesine de neden oldu.

Cevdet Paşa’nın vasiyetini açıklayan pusulanın kimde olduğunu öğrenmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken özellikle deşifre olmamaya dikkat eder. Öyle ki oldukça zorlu bir görev içerisinde bulunan Cevdet Anday’ın deşifre olması tüm ailesinin ölümü anlamına gelmektedir. Bu nedenle tüm zorluklara ve hasretlere karşın görevinden dönemeyecek olan Cevdet durumun bir an önce sona ermesini ve vatanın kurtulmasını istemektedir.

İşte Vatanım Sensin Yeni Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=SeHYna8ukRo

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler