Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Özellikle geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümü ile birlikte oldukça dikkat çeken dizi yeni bölümün ardından fragman beklentilerini de arttırdı.

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları genelde pazar akşamları yayınlandığı için yeni bölüm fragmanının da yine Pazar akşamı paylaşılması bekleniyor. En son olarak 22. bölümü ile ekranlara gelen Vatanım Sensin önümüzdeki hafta perşembe günü itibariyle 23. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Vatanım Sensin 22 Bölümde Neler Oldu?

Dün akşam yayınlanan bölümde özellikle Hilal’in ablasının evlendirilmek istenmesi büyük bir şaşkınlık yarattı. Hilal, Leon ve Yıldız arasında yaşanan aşk üçgeninde nasıl bir çözümün bulunacağı ve kimlerin aşk acısı yaşayacağı merak edilirken önümüzdeki bölümde tüm bu soru işaretleri yanıtını bulacak. Öyle ki paylaşılan ilk bilgilere göre yeni bölümde çifte nikah dahi yapılabilir.

Hamile Azize Ne Olacak?

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklayan Azize ise özellikle Tevfik’in hedefinde. Tevfik, Azize’nin hamile olmasının ardından evlilik teklifi ederken, Azize bu evlilik teklifi kabul etti. Fakat nikahın kıyıldığı sırada açılan kapı ile birlikte Cevdet’in içeriye girmesi, yine oldukça merak uyandıran durumlardan birisi oldu. Azize’nin hamile olması ve Cevdet’in ondan vazgeçmemesi dizinin en dikkat çeken konularından birisi durumunda.

Her Perşembe akşamı yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ile şimdiden konuşulmaya başlanırken özellikle haftaya yayınlanacak bölümün de oldukça dikkat çekmesi bekleniyor. Yüksek izlenme oranları alarak reyting sıralamasına girmeyi başaran Vatanım Sensin, dün akşam yayınlanan bölümüyle AB grubunda birinci, totalde ise üçüncü olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler