Ana SayfaÜnlülerUraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı?

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Uraz Kaygılaroğlu özellikle kilolarıyla dikkat çekerken son olarak ekranlarda görülen oyuncunun çok fazla kilo vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Öyle ki yapılan açıklamalara göre oyuncu kısa süre içerisinde 62 kilo birden verdi. Böylesine yüksek oranlarda kilo vermesi ise akıllara ünlü oyuncunun nasıl kilo verdiği sorusunu getirdi.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı, Neler Yemedi?

Uraz Kaygılaroğlu nasıl zayıfladı gibi çeşitli sorular gündemde yer alırken özellikle oyuncunun yaptığı özel bir röportajda bu konu ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Oyuncu kiloları ile ilgili yaptığı açıklamada, kilo vermek isteyen kişilere önemli mesajlar gönderirken kısa sürede çok ciddi kilo vermek isteyen kişilerin bu konuda sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi. 2 yıl boyunca yaptığı diyet ve spor ile birlikte 62 kilo verdiğini söyleyen oyuncu, 3 ayda 30 kilo vermenin hiçbir şekilde sağlıklı olmayacağını belirtti.

Takviye ilaçlar, zayıflama hapları ya da mide küçültme ameliyatları gibi çeşitli desteklerin hiçbir şekilde kabul edilmeyeceğini söyleyen Uraz Kaygılaroğlu, kişilerin iradesiyle zayıflayabileceğini paylaştı.

Çoğu kişinin bu durumu mucize olarak değerlendirdiğini belirten oyuncu, aslında durumun mucize olmadığını, belli bir program dahilinde zayıflamayı başardığını belirtti. Günde 6 öğün yemek yemek yediğini, ızgara ve sebze ağırlıklı beslendiğini söyleyen Uras Kaygılaroğlu, her öğünde bol miktarda salata tüketerek sağlıklı bir şekilde yaşama şansı da elde ettiğini belirtti.

Yoğurt ve ayranın tüketilmesi konusunda önerilerde bulunan Uraz Kaygılaroğlu, yaptığı bu açıklamalar ile gölette en çok merak edilen konulara da açıklık getirmiş oldu.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler