Ana SayfaKimdirUraz Kaygılaroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Türk oyuncu ve aldığı rollerle büyük bir kitleye sahip olan Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında ? Uraz Kaygılaroğlu aldığı roller nelerdir? Uraz Kaygılaroğlu aslen nereli? Uraz Kaygılaroğlu hangi burç? Uraz Kaygılaroğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

30 Haziran Doğumlu Ünlüler

Uraz Kaygılaroğlu Kaç Yaşında? Uraz Kaygılaroğlu Aslen Nereli? Uraz Kaygılaroğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur.

Yengeç Burcu Ünlüler

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur. Şimdilerde Sefirin Kızı adlı dizide önemli rolde devam ediyordur. Özellikle oyuncunun aşırı kilolarını kısa süre içerisinde vererek zayıflaması tüm dikkatlerin oyuncuya çevrilmesini sağlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmasına karşın oyunculuk alanında kariyer planlamayan Uras Kaygılaroğlu, kısa süre içerisinde bu alanda yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle Pis Yedili adlı gençlik dizisinde rol aldıktan sonra Türkiye’de daha yakından tanımaya başlandı. Bu dizinin ardından pek çok farklı projede de yer almayı başaran Uraz Kaygılaroğlu, son dönemlerde özellikle kilo vermesi ile birlikte daha fazla dikkat çekmiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Oyuncu için en dikkat çeken detaylardan bir tanesi çok kısa süre içerisinde 62 kiloyu birden vermesidir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2008 yılında başlayan Uras Kaygılaroğlu rol aldığı Milyonda bir adlı yapım ile birlikte profesyonel kariyerinin başlangıcını yapmıştır. Bu programın ardından pek çok farklı dizide rol alan Uras Kaygılaroğlu, özellikte Kuyruk adlı yarışmada sunucu olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuncunun rol aldığı diziler programlar ve reklamlar ise şöyle;

Dizi Ve Programları

Kuyruk (2016)(sunucu)

Baba Candır (2015) – Haluk

Ve Kazanan (2015) (Sunucu)

Yedi Güzel Adam (2014) – Adil Erdem Bayazıt

Takip (2014) (Sunucu)

Tam Zamanı (2013) (Sunucu)

Eski Hikâye (2013)

Harem (2012)

Kamuflaj (2012) (Sunucu)

Pis Yedili (2011-2012-2013)

Mezuniyet (2009)

Canını Sevdiğiminin İstanbul’u (2009)

Es Es (2008)

Milyonda Bir (2008)

Reklamları

Vodafone

Yapı Kredi

Pınar Labne

Mogaz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler