Ana SayfaÜnlülerUraz Kaygılaroğlu 62 Kilo Verdi!

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu 62 Kilo Verdi!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Uraz Kaygılaroğlu’nun kısa süre içerisinde yüksek bir kilo vermesi tüm dikkatlerin oyuncuya çevrilmesini sağladı.

Özellikle hakkında merak edilen konular ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Uraz Kaygılaroğlu, sanıldığı gibi çok kısa süre içerisinde değil 2 yıllık bir süre içerisinde tüm kilolarından kurtulduğunu söyledi.

2 Yılda 62 Kilo!

2 yılda yaklaşık 62 kilo verdiğini hatırlatarak bu konuda iradeli olduğunu söyleyen Uraz Kaygılaroğlu’nun 62 kilo vermesi aynı zamanda oyuncunun zayıflama yöntemlerinin de merak edilmesini sağladı. Zayıflamaya karar verdiğini ve zayıflamak için uygun bir program takip etmeye başladığını söyleyen başarılı oyuncu, 2 yıllık süre sonunda 62 kilo vermenin kendi sağlığı için de çok iyi olduğunu söyledi.

Uraz Kaygılaroğlu yaptığı açıklamasında pek çok kişinin hızlı bir süre içerisinde yüksek oranlarda kilo vermeye çalıştığını fakat bunun kesinlikle sağlıklı olmadığını söyledi. Pek çok kişinin bu yanlış yaptığını belirterek kişilere sağlıklı zayıflama önerileri sunan oyuncu, sebze ve et ağırlıklı bir beslenme ile kişilerin sağlığını koruyabileceğini ve aynı zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflama imkanı elde edeceğini söyledi.

2 yıl boyunca yoğurt ve ayran ağırlıklı beslendiğini, günde 6 öğün yemek yediğini söyleyen oyuncu sık ama az beslenerek sağlığını koruduğunu vurguladı. Uraz Kaygılaroğlu tarafından yapılan bu açıklamalar zayıflamak isteyen kişiler için de önemli mesajlar verdi. Zayıflamak isteyen fakat iradesi düşük olan kişilerin oyuncu tarafından verilen önerileri dikkate alması halinde uygun bir şekilde zayıflaması mümkün. Hiçbir şekilde ameliyat ya da takviye almadığını özellikle vurgulayan oyuncu, sadece yediklerine ve içtiklerini dikkat ettiğini ve aynı zamanda spor yaptığını söyledi.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler