Ana SayfaDünyaÜnlüler dünyası, sosyal medyada Hollanda krizine tepki gösterdi!

İlgili Postlar

Ünlüler dünyası, sosyal medyada Hollanda krizine tepki gösterdi!

Önceki gün Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’dan sınır dışı edilmesi ile birlikte başlayan olaylar, sosyal medyada eleştirildi. Hollanda krizi, ünlüler dünyasından da tepki aldı.Çok sayıda ünlü isim, Hollan’da da yaşanan krize isyan etti. Detaylar haberimizde…

Önceki akşam Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’ya gittiğinde polis zoru ile sınır dışı edilmesi ile birlikte başlayan krizin etkileri sosyal medyada da devam etti. Ünlü isimler, Hollanda’nın tutumunu sert bir dille eleştirdi.

Bu isimlerin başında Recep İvedik 5 filmi yurt dışında da gösterimde olan Şahan Gökbakar geldi. Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden “Avrupa ve onun lalesi” sözleri ile başladığı paylaşımında, “Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınır dışı etme ve saçma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınır dışı etmek, uçağını indirmemek falan bunlar kabul edilemez… Çok sinirliyim. Utanmalısın.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü sunucu Esra Erol ise, bir Türk gencinin olay yerinde Hollanda polisi tarafından köpekli saldırıya maruz kaldığı anların bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak “Bu fotoğrafı yorumlayamıyorum.” notunu yazdı.

Sunucu Esra Erol’un Kürt İdris’in oğlu olarak tanınan eşi Ali Özbir de sosyal medya üzerinden krize tepki gösterdi ve Türk bayrağı paylaşımına “TÜRKİYE diyorum…akıllı olun diyorum…PORTAKALI soydurma diyorum…anladınız siz onu mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır. Her olaya tepki koyan sosyal medya neredesin!!!!!!” notunu yazdı.

Hollanda Rotterdam’da konsolosluk önünde toplandığı sıralarda orada olan TRT Ana Haber sunucusu Erhan Çelik, Türk gencinin Hollanda polisi tarafından köpekli saldırıya uğradığı anları bire bir yaşadı. Bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Erhan Çelik, “O çocuğu bize vermediler… Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler… Çok ağladı, acısını ağzına teptiler.” diye yazdı.

Erhan Çelik, bir de Türk bayrağını açan bir Türk kadınının fotoğrafını paylaşarak “Hollanda polisinin bu yiğit Türk kadınına şaşkın bakışlarını asla unutmayacağım!” notunu yazdı.

Ünlüler dünyası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın önceki akşam Hollanda’da sınır dışı edilmesine sosyal medyadan tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler