Ana SayfaDedikoduÜnlü Tenisci Serena Williams Yeni Doğan Çocuğu İle İlk Pozunu Verdi

İlgili Postlar

Ünlü Tenisci Serena Williams Yeni Doğan Çocuğu İle İlk Pozunu Verdi

Ünlü Tenisci Serena Williams Yeni Doğan Çocuğu İle İlk Pozunu Verdi

ABD’ li bir çok spor yazarına göre gelmiş geçmiş en büyük tenisçi Serena Williams ve nişanlısı Reddit’ in kurucusu Alexis Ohanian’ ın kızı dünyaya geldi. Ünlü sporcu, çocuğun görüntülerini ilk kez paylaştı.

ABD’ li tenisçi Serena Williams ve nişanlısı Reddit’ in kurucusu Alexis Ohanian’ ın kızı dünyaya geldi. Ünlü sporcu, çocuğun görüntülerini ilk kez paylaştı.

 

1 Eylül’de doğum yapan 35 yaşındaki tenisçi Instagram hesabından doğum sürecini anlattığı bir video paylaştı.

Çocuğuna nişanlısının ve babasının ismini, yani “Alexis” adını koyduğunu açıklayan Williams, bebeğin 3 kilo 120 gram ağırlığında doğduğunu ve oldukça sağlıklı olduğunu söyledi.

 

Fakat, yaşadığı çeşitli sağlık sorunları nedeniyle Alexis doğduktan sonra ailesiyle birlikte sonra hastanede altı gün geçirmek zorunda kaldığını açıkladı.

Williams, hamile olduğunu geçen Ocak ayında öğrenmiş, bu an nişanlısının evlenme teklifi etmesinden iki hafta sonrasına, Avustralya Açık Tenis Turnuvası’ nın ise 3 gün öncesine denk gelmişti.

Serena Jameka Williams Amerika’nın en ünlü tenisçilerinden bir tanesidir.

16 Grand Slam şampiyonluğu ve çift kadınlarda iki, tek kadınlarda bir olimpiyat altın madalyası vardır. Serena Williams kazandığı bu zaferleriyle tenis dünyasının en önemli oyuncularından birisi olmuştur. 2005 yılında dünyaca ünlü bir tenis dergisi tarafından son 40 yılın en iyi 17. oyuncusu seçilmiştir. Genç yaşında kız kardeşi Venus Williams ile profesyonel hayata adım atmış ve kısa sürede dünyanın 1 numarası olmuştur. Dünyanın en çok para kazanan kadın sporcusudur.

2013 Haziran ayında düzenelenen Fransa Açık’ta finalde Sharapova’yı yenerek 11 yıl aradan sonra Roland Garros’ta şampiyonluğa ulaştı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler