Ana SayfaÜnlülerÜnlü Aktör Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti

İlgili Postlar

Ünlü Aktör Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti

Ünlü aktör Kuzey Vargın, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ‘Adil Eşrefoğlu’ rolüyle tanıdığımız başarılı oyuncu, bu sabah Marmaris’te hayatını kaybetti. Uzun süredir, yüksek tansiyona bağlı şikayetleri olan Vargın; Marmaris Hastanesinde, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Kuzey Vargın Ağır Rahatsızlıklar Geçirmişti

Sözcü gazetesinden aldığımız habere göre; 77 yaşında olan emektar oyuncu Kuzey Vargın, 2014 yılından beri yüksek tansiyon nedeniyle Muğla-Marmaris’te özel bir hastanede tedavi görmekteydi. Zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı öğrenilmiş ve tedavi olup taburcu edilmişti.

2015 yılında, Parkinson rahatsızlığı nedeniyle aynı hastanede tedavi gördü. Yürüme şikayeti de yaşayan Vargın’a fizik tedavi de uygulanmaya başlanmıştı.

1,5 ay önce ise yüksek tansiyon rahatsızlığı ile tekrar hastaneye kaldırılan Vargın, bu sabah ne yazık ki hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybetti.

Vargın’ın Cenazesi İstanbul’da Uğurlanacak

Yeşilçam’ın yakışıklı jönlerinden Kuzey Vargın’ın damadı Barış Yamak; Kayınpederi Vargın’ın, bu sabah itibariyle vefat ettiğini ve cenazesinin Marmaris’ten İstanbul’a getirileceğini açıkladı. Cenazenin, perşembe günü İstanbul Levent Camisinden uğurlanacağını belirten Yamak; cenaze töreninin öğlen veya ikindi namazına müteakip olacağını, vaktinin henüz kesinleşmediğini de ifade etti.

Kuzey Vargın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler