Ana SayfaKimdirÜmit Kantarcılar Kimdir?

İlgili Postlar

Ümit Kantarcılar Kimdir?

10 Ekim 1987 yılında Antalya’da doğan yetenekli oyuncu Ümit Kantarcılar; ailesinin ikinci çocuğudur. Ünlü oyuncu, oyunculuk hayatına; okul tiyatrosu ile başlayıp Antalya Belediye Tiyatrosuyla bir süre devam etti. 2005 yılına kadar yerel anlamda tiyatroculuğa devam eden ünlü oyuncu aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarında tiyatro eğitimi almaya başladı. Eğitimini tamamladıktan sonra Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde öğrenimine devam etti. 2009 yılında üniversite eğitimine devam ederken aynı zamanda Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oyuncu olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında oyuncu Gamze Topuz ile evlendi ve Elis Naz isminde kızları oldu. Evlilik hayatı da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, 1-2 yıl sonra boşanmıştır ve tekrar evlenmemiştir.

 

Ümit Kantarcılar’ın Oynadığı Eserler

Rol Aldığı Dizi Filmler:

İki Aile (2006-Star TV-Can), Hayat Türküsü (2006-TRT 1-Cengiz), Küçük Sırlar (2010-2011-Kanal D-Erkan), Yerden Yüksek (2010-2011-TRT 1-Anıl), Çakıl Taşları (2010-Fox TV-Ekrem), Pis Yedili (2012-2013-Show TV-Ceyhun), Babalar ve Evlatlar (2012-Star TV), Şehrin Melekleri (2015- Fox TV-Gürkan Akad), Rengarenk-Kaçın Kurası (2016-ATV-Aras), Kanatsız Kuşlar (2017-ATV-Onur karakteri).

Televizyonlara 2006 yılında merhaba diyen Ümit(İbrahim) Kantarcılar, “Çakıl Taşları” dizisinden yıllar sonra ilk kez “Kanatsız Kuşlar” dizinin baş rolünde oynadı. “Pis Yedili” dizisi, oyuncunun rol aldığı en çok izlenilen TV dizisi olmuştur.

Televizyon Çalışmaları:

Ümit Kantarcılar; 2013 yılında ATV’de yayınlanan,”Kızlar ve Anneleri”adlı yarışma programında sunuculuk yapmıştır. Ünlü oyuncu bunun dışında “Alpella, Oneo ve Turkcell” reklam filmlerinde oynamıştır.

Tiyatro Çalışmaları:

“Midirfillik, Sahte Kahramanlar, Düdüklü Kıymalı Bamya” oyunlarını Antalya Belediyesi Tiyatrosunda sergilemiştir. Başarılı oyuncu,”Midirfillik” oyunuyla ödül almıştır.

“Artiz Mektebi, Yarışmalar Kabare, Gazinoda Aşk Başkadır”oyunlarını Müjdat Gezen Sanat Merkezinde gerçekleştirmiştir.

“Tanımadığım Adamlar, İçimdeki Timsah, Ben Eskiden Küçüktüm, Bir Sen Kaldın Yalnızlık Gelince, Yalı Çapkını ( Stand up gösterisi ), İki İleri Bir Geri” eserlerini ise Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda oynamıştır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler