Ana SayfaKimdirUğur Pektaş Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş kimdir, Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü’nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi. Bir süre Arka Sokaklar dizisinde rol alan Uğur Pektaş rolünü çok düzel üstlendi ve profesyonel bir işe imza attı. Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, baş rollerde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.Uğur Pektaş’ın Hac organizasyonu yapan şirketi de vardır.

Bir çok işlere imza atan Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşanmıştır.

Yer Aldığı Projeler

  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Arka Sokaklar
  • Kuş Dili
  • Düşler ve Gerçekler
  • Survivor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler