Ana SayfaDizilerTV8 9 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 9 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 9 Haziran Cuma 2017 yayın akışı ile hafta sonuna iyi bir başlangıç yapılmasını sağlayacak. Özellikle her gün yüksek izlenme oranları alarak yarışmaları ile dikkat çeken TV8 9 Haziran Cuma 2017 yayın akışı kapsamında da yine oldukça ilgi uyandıracak yapımları ve programları ekranlara taşıyacak. TV8 için yayınlanan yayın akışına göre sabah, öğle ve akşam kuşağında yayınlanacak olan programlar şöyle.

TV8 9 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Sabah Kuşağı

TV8 de sabah kuşağı Saat 07.00 da başlayacak. Özellikle Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlayacak gün saat 08.00’da çizgi film Maşa ile Koca Ayı ile devam edecek. 15 dakika sonra ise Oynat Bakalım tekrar bölümleriyle TV8’de olacak. Saat 09.00’da Aramızda Kalmasın adlı magazin programı canlı bir şekilde ekranlara getirilecek. Yayınlanacak magazin programında özellikle gün boyunca yaşananlar ve hafta içerisinde en çok dikkat çeken gelişmeler genel bir değerlendirme ile ele alınacak.

TV8 9 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağı

TV8’de öğle kuşağı ise Arda Türkmen ile başlayacak. Saat 11.45 ile ekranlara gelecek Arda’nın Ramazan Mutfağı yeni bölümü ile birlikte izleyenlere farklı tarifler verecek. Bu yemek programının ardından ise saat 12.45’de canlı olarak ekranlara gelen Yaşamdan Hikayeler saat 15.00’da yine canlı olarak ekranlara gelen Survivor Panorama günün en çok izlenen ve takip edilen programlarından bir tanesi olacak.

TV8 9 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Akşam Kuşağı

TV8 akşam kuşağında ise ilk olarak 17.00’da Gerçeğin Peşinde ekranlara gelecek. Bu yayınlanan programın ardından ise Survivor 2017 yeni bölümü ile birlikte ekranlara gelecek. Tüm gece boyunca Survivor yeni bölümü ekranlarda olacak ve yine yarışmanın yüksek bir ilgi toplaması bekleniyor.

Yayınlanacak olan bu yeni bölüm sonrasında ise Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde, Bekir Köse ile Sahur Vakti, Yaşamdan Hikayeler tekrar bölümü ve Gerçeğin Peşinde tekrar bölümü ekranlara getirilecek.

TV8 için hazırlanan yayın akışı özellikle Survivor ile dikkat çekiyor. Yayınlandığı akşamlarda reyting sıralamasında ilk 3 içerisine girmeyi başaran Survivor’da, giderek finale doğru ulaşılması heyecanın daha da artmasını sağlıyor. Bu açıdan önümüzdeki günlerde Survivor için daha heyecanlı günlerin beklendiği söylenebilir.

Başlangıcına göre daha fazla ekranlara getirilen Survivor’ın, özellikle dizilerin yavaş yavaş final yapmasıyla birlikte daha yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesini ekranlara getiren Survivor, bu akşam itibariyle de yine zorlu bir oyunu eve getirecek. Özellikle finale doğru giderek yaklaşılan yarışmada heyecan giderek artıyor. Özellikle sonlara doğru ödüller daha da cazibeli. Bu bakımdan yarışmacılar yarışlarda daha hırslı ve istekli bir şekilde yarışlara dahil oluyor. 9 Haziran itibari ile ekranlara gelecek Survivor’da özellikle dokunulmazlık oyunları ekranlara getirilecek. Bu bakımdan daha kritik oyunlar ile yayınlanacak olan Survivor, izleyenlerin de ekran başında heyecan yaşamasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler