Ana SayfaDizilerTV8 8 Temmuz Cumartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 8 Temmuz Cumartesi 2017 Yayın Akışı

Yaz aylarına girilmesi ile birlikte özellikle kanalların yayın akışları çok daha farklı içeriklerle hazırlanıyor. TV8 8 Temmuz Cumartesi 2017 yayın akışı kapsamında da yine benzer bir durum var. Kanal yönetimi tarafından paylaşılan yayın akışı dahilinde 08 Temmuz cumartesi 2017 yayın akışı dahilinde ilk yayınlanacak olan program Oynat Bakalım olacak. Tekrar bölümüyle ekranlara gelecek olan Oynat Bakalım böylece güne keyifli bir başlangıç yapılmasını sağlayacak. Bu programın hemen ardından ise özellikle Alp Kırşan tarafından sunulan ve oldukça sevilen çocuk programı ekrana getirilecek. Tekrar bölümüyle yayınlanacak olan program özellikle saat 08.00 itibariyle başlayacak ve bir buçuk saat boyunca ekranlarda kalacak. Bu programın ardından 09.30’da çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Bu programın ardından ise ekranların sevilen programlarından olan Çok Güzel Hareketler Bunlar saat 10.00 itibariyle ekranlarda olacak. Hafta sonuna özel olarak yayınlanan Magazin 8 ise canlı olarak saat 11.00’da, Güle Güle Oturun ise saat 14.15 itibariyle ekranlarda olacak. TV8’in en çok sevilen yapımlarından olan Ninja Warrior ise 15.45’de TV8’de olacak.

TV8 8 Temmuz Cumartesi 2017 Yayın Akışı Akşam Kuşağında Neler Var?

Hafta sonuna özel olarak yerli sinema kuşağında Muhteşem Yaratıklar adlı film gösterilecek. Özellikle 17.30’da başlayacak ve uzun bir süre ekranlarda kalacak olan film, yerli sinema izlemek isteyen kişiler için alternatif yaratacak. Gece ise Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, TV8’de olacak. Gece boyunca ise günde gündüz kuşağında yayınlanan programların tekrarları ekranlara gelecek. Sırasıyla Magazin 8, Güle Güle Oturun, Oynat Bakalım, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Ninja Warrior TV8 ekranlarında olacak.

Magazinde Neler Oluyor?

TV8’in sevilen programlarından bir tanesi olan Magazin 8, özellikle hafta sonuna özel olarak farklı içerikleri ile dikkat çekecek. Ünlüler dünyasında yaşanan son gelişmeler, film ve dizilerden yeni haberler, sanatçıların verdiği konserler ve çok daha fazlası Magazin 8 ile ekranlara getirilecek. Hafta sonuna özel olarak Cumartesi günü saat 11.00’da yayınlanacak olan Magazin 8 programı, 9 Temmuz Pazar günü de yine aynı saatinde ekranlarda olacak.

Hababam Keyfi TV8’de Yaşanacak

Hafta sonunun özellikle en dikkat çeken diğer bir programı ise Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı. 8 Temmuz cumartesi günü TV8’de yayınlanacak olan film, saat 22.00 itibariyle başlayacak. Ertem Eğilmez tarafından yönetilen film, 1975 yapımı. Komedi, dram ve gençlik türünde olan ve unutulmaz oyuncuların yer aldığı filmde, Tarık Akan, Şener Şen, Kemal Sunal, Münir Özkul ve Adile Naşit gibi unutulmayan oyuncular yer alıyor.

Filmin Konusu Ne?

Rahatsızlanan Mahmut Hoca’ya sürpriz yapmak ve onu mutlu edebilmek adına sahte diploma hazırlayan Hababam Sınıfı, Mahmut Hoca’nın yeniden okula dönmesi ile birlikte zorlu bir döneme başlar. Mahmut Hoca öğrencilere yasaklar koyarken, özellikle Semra öğretmenin okula gelmesi işlerin giderek daha da karışmasına yol açar.

Özellikle yaz kuşağı dahilinde Hababam Sınıfı serisini ekranlara getiren TV8, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmini de yine Cumartesi günü itibariyle ekranlara taşıyacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler