Ana SayfaDizilerTV8 4 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 4 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışı

TV8 4 Mayıs Perşembe 2017 yayın akışı paylaşıldı. Yapılan açıklamalar ile birlikte Perşembe günü TV8 ekranlarında hangi yarışmaların ve programlarını yayınlanacağı da öğrenildi.

TV8 4 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışı Kapsamında Ne Var?

Özellikle Survivor’ın yayınlandığı akşamlarda dikkat çeken ve yüksek izlenme oranları ulaşmayı başaran TV8, Perşembe günü yayınlanacak Survivor yeni bölümüyle de yine gecenin en çok izlenen program kanallarından birisi olmayı başaracak.

TV8 4 Mayıs Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında gün Günaydın doktor ile başlıyor. 07.00’da ekranlara gelecek bu programın ardından klasik olarak çizgi film Maşa ile Koca Ayı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Maşa ile Koca Ayı sonrasında ise komedi videoları ile Oynat Bakalım 08.15’te TV8’de olacak.

09.30 itibariyle canlı olarak ekrana gelecek Aramızda Kalmasın ardından canlı olarak yayınlanacak Survivor Panorama yine günün en dikkat çeken yapımları arasında olacak. 15.30’da yayınlanacak İşte Benim Stilim moda programı ise günün en çok izlenen programlarından birisi olacak.

Gece ise Survivor 2017 yeni bölümü ile birlikte başlayacak. Saat 20.00’da başlayacak olan bu program ile birlikte ünlüler ve gönüllüler takımının mücadelesi ekranlara getirilecek. Survivor 2017 yeni bölüm sonrasında İşte Benim Stilim tekrar, Survivor Panorama tekrar ve Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar TV8’de yayınlanmaya devam edecek. Özellikle 4 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak Survivor en çok dikkat çekecek yapım olacak. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde iletişim ödülleri oynanacak ve yarışmacılar aileleri ile görüşme fırsatı elde edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler