Ana SayfaDizilerTV8 4 Haziran Pazar Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 4 Haziran Pazar Yayın Akışı

TV8 4 Haziran Pazar 2017 yayın akışı açıklandı. 4 Haziran Pazar günü özellikle haftanın son günü olması sebebiyle farklı içerikler ekrana getirilecek.

Açıklamalara göre TV8’de 4 Haziran Pazar günü ilk olarak ekranlara Oynat Bakalım’ın tekrar bölümleri gelecek. Bir klasik haline gelen Maşa İle Koca Ayı ise yine aynı saatinde 08.15 itibarıyla ekranlarda olacak. Saat 10.15’de ise Survivor Panorama canlı olarak yayınlanacak ve özellikle Cumartesi günü yaşanan olaylar programda değerlendirilecek, ardından Pazar akşamı yayınlanacak Survivor için önemli tahminler yapılacak.

Ramazan ve Pazara özel olarak yayınlanacak Arda’nın Ramazan Mutfağı ise saat 13.15 itibarıyla yayınlanacak. Bu yemek programının ardından dekorasyon programı Güle Güle Oturun ise saat 14.15’de ekranlarda olacak. 15.45’de 8×8 tekrar bölümüyle ekranlarda olacak.

TV8 4 Haziran Pazar Yayın Akışı Gece Kuşağında Neler Var?

Saat 17.15’de ise yerli sinema Kadın İşi Banka Soygunu ekranlara gelecek. Günün programı Survivor ise yeni bölümüyle saat 20.00 itibari ile ekranlara gelecek ve gece boyunca TV8 ekranlarında olacak. Gecenin sonlarında ise ilk olarak Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde, ardından Bekir Köse ile Sahur Vakti TV8’de olacak. Survivor Panorama tekrar ve Güle Güle Oturun tekrar bölümleriyle TV8 4 Haziran Pazar 2017 yayın akışı tamamlanmış olacak. Özellikle Survivor’ın oldukça dikkat çekmesi ve yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Yarışmanın son haftalarına girilmesi ile birlikte heyecan, rekabetin artması, izleyenleri daha da heyecanlandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler