Ana SayfaÜnlülerTV8 24 Nisan Pazartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 Yayın Akışı

TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 yayın akışı açıklandı. Paylaşılan yayın akışına göre haftaya Günaydın Doktor ile başlayacak olan TV8 yine haftanın en çok izlenen kanallarından birisi olmaya aday. TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 yayın akışı kapsamında özellikle 08.00 itibariyle bir klasik olarak Maşa İle Koca Ayı adı verilen çizgi film ekranlara gelecek. Daha sonrasında ise birbirinden komik videoların yayınlandığı Oynat Bakalım tekrar bölümleriyle yayınlanacak.

TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 Yayın Akışı Survivor Var Mı?

09.30 itibariyle ise özellikle TV8 yeni klasiklerinden birisi olan Aramızda Kalmasın canlı bölümüyle ekranlara gelecek. Haftanın magazin olayları ve hafta sonunda yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği Aramızda Kalmasın yine en çok izlenen magazin programlardan bir tanesi olacak.

Haftanın ilk günü İşte Benim Stilimde ise yeni bir haftaya başlanacak. 16.30 itibariyle yeni bölümü yayınlanacak olan moda programı, yine en çok izlenen programlarından birisi olacak. TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 yayın akışı kapsamında Survivor saat 16.30 itibariyle Panorama bölümü ile başlayacak ve hemen ardından yeni bölümü yayınlanacak. Gece kuşağında yeni programlar yayınlanmazken İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yapımların tekrar bölümleri yayınlanacak.

TV8 24 Nisan Pazartesi 2017 yayın akışı kapsamında belirtilen programlar ile birlikte gün sonlanacak. Yayınlanacak programlar arasında en çok dikkat çeken ise kuşkusuz Survivor olacak. Hafta sonunda oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme stresinin yaşanacağı Survivor, en dikkat çeken ve izlenen yapımlardan birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler