Ana SayfaDizilerTV8 23 Nisan Pazar 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 23 Nisan Pazar 2017 Yayın Akışı

TV8 23 Nisan Pazar 2017 yayın akışı dahilinde özellikle pazar gününe özel pek çok farklı içeriğin hazırlandığı görülüyor.

Paylaşılan 23 Nisan Pazar 2017 yayın akışı kapsamında ilk olarak ekranlara gelecek olan yapım Oynat Bakalım. Tekrar bölümü ile yayınlanacak Oynat Bakalım’ın ardından Maşa İle Koca Ayı çizgi filmi 08.30 itibariyle ekranlarda olacak.

TV8 23 Nisan Pazar 2017 Yayın Akışı Dahilinde Neler Var?

Hafta sonuna özel olarak ise  Cesur Zebra adlı yabancı sinema filmi TV8’de olacak. Ardından ise yeni bölümü ile Arda’nın Mutfağı, Güle Güle Oturun ve İşte Benim Stilim haftanın finali yayınlanacak. 23 Nisan pazar günü özellikle Survivor en çok beklenti yaratan yarışmalardan bir tanesi.

Yayınlanan TV8 23 Nisan Pazar 2017 yayın akışı kapsamında Survivor heyecanı 18.00 itibariyle başlayacak. Survivor Panorama ile başlayacak olan heyecan, saat 20.00 itibariyle yeni bölümü ile devam edecek. Gece ise boks sevenlere özel olarak boks Gecesi yayınlanacak.

Gece boyunca tekrar bölümlerinin yayınlanacağı TV8 böylece günü noktalayacak. TV8 23 Nisan Pazar 2017 yayın akışı kapsamında en çok dikkat çeken ve ilgiyle takip edilecek programlardan bir tanesi Survivor olacak.

Özellikle birleşme partisi sonrasında daha fazla izlenmeye başlanan Survivor, finale adım adım yaklaşılırken heyecanında daha arttığı ve daha zor parkurlarda yarışların yapıldığı bölümleri ile ekranlara geliyor. Bu bakımdan 23 Nisan Pazar günü de reytingler için en iddialı yapımlardan bir tanesi Survivor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler