Ana SayfaDizilerTV8 16 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 16 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8’de özellikle son günlerde farklı içerikler ve programların yayınlanması izleyenlerin dikkatini çekiyor. Survivor’da final haftasına girilmesi ise en çok akşam kuşağında Survivor en yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlıyor.

16 Haziran itibariyle yayınlanacak programlar sabah 07.00 itibariyle başlayacak.  TV8 16 Haziran Cuma 2017 yayın akışı kapsamında yayınlanacak olan ilk program Günaydın Doktor adlı sağlık programı olacak. Bu programın ardından ise ekranlara Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmi gelecek. Ardından Aramızda Kalmasın canlı olarak yayınlanacak.

TV8 16 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağında Neler Var?

11.45’te Arda’nın Ramazan Mutfağı yeni bölümü, 12.45’te Yaşamdan Hikayeler canlı, 15.00’da Survivor Panorama canlı olarak yayınlanacak. Saat 17.00’da canlı olarak yayınlanacak Gerçeğin Peşinde ile birlikte gündüz kuşağı sona erecek. Akşam ise saat 20.00’da Survivor 2017 başlayacak ve yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

00.15 Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde, 02.00’da ise Bekir Köse ile Sahur Vakti TV8 ekranlarında olacak. Gece yayınlanacak tekrar bölümleri ile gün tamamlanacak ve ilk olarak Yaşamdan Hikayeler ardından Gerçeğin Peşinde adlı program tekrar bölümleriyle TV8 ekranlarında olacak. Yayınlanacak programlar Cuma gününde de yine TV8’in yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayacak. Özellikle Cuma akşamı Survivor’da oynanacak dokunulmazlık oyunları nedeniyle programın yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Survivor’da Berna’nın elenmesinin ardından oyunda dengelerin değişmesi beklenirken, özellikle yarışmacıların eleme sonrasında ada yaşamına nasıl devam edeceği, yeni bölüm ile birlikte görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler