Ana SayfaÜnlülerTürkiye’de Jön Yok!

İlgili Postlar

Türkiye’de Jön Yok!

Ediz Hun yaptığı açıklamayla Sanat Camiasını yerden yere vurdu.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yeni başlayan “Genç Sanatçıların Kültür Sanat Alanındaki İstihdam Politikalarına Bakış Açısı Zirvesi” sektör ile ilgili önemli konuların ele alınmasını sağlıyor.

Etkinlik kapsamında pek çok farklı panel yapılırken son günlerde en çok dikkat çeken panellerden bir tanesi Ediz Hun’un katılım gösterdiği “Oyuncular Gözüyle Film Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri” paneli oldu.

Artık Star Yok!

Özellikle eski yıllardaki star kavramına değinen eski oyuncu şu anda 80 milyon kişinin yaşadığı Türkiye’de star olabilecek bir yıldızın olmadığını ve bu konu nedeniyle de oldukça umutsuz olduğunu söyledi. Türkiye’deki oyuncular arasında beğenilen yakışıklı gençlerin ve güzel kızların olduğunu açık bir şekilde belirten Ediz Hun onların da star olma noktasında yetersiz olduğunu söyledi.

Özel Hayatlarına Dikkat Etmiyorlar

Özellikle özel hayatlarına çok fazla dikkat edilmediğini ve bu nedenle de başarıya ulaşmanın zor olduğunu söyleyen Ediz Hun, Türkiye’de en çok beğendiği oyuncular arasında Çağatay Ulusoy olduğunu söyledi.

Çağatay Ulusoy ile bir araya geldiklerinde özellikle özel hayatına dikkat etmesi noktasında uyarılar yaptığını belirten Ediz Hun, başarılı bir oyuncu olmanın adına en önemli detayın özel hayatına dikkat etmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerde Arif ve 2016 filminde yer alıp almayacağı sorulan eski oyuncu, bu konuda da net açıklamalar yaptı.

Filmde Oynayacak!

Ediz Hun yaptığı açıklamada ve 1960’lı yılların ikinci yarısından sonra Ediz Hun olarak filmde yer alacağını söyledi. Yaz aylarında başlayacak çekimlere katılacağını söyleyen eski oyuncu, böylece sevenlerine de önemli bir müjde vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler