Ana SayfaDizilerTürk Malı Yeniden Ekranlara Geliyor!

İlgili Postlar

Türk Malı Yeniden Ekranlara Geliyor!

Türk Malı adı ile yayınlanan ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran yapım, yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Şafak Sezer’in ana karakter olarak yer aldığı projenin yeni versiyonu önümüzdeki günlerde yapılacak çekimler ile birlikte start alacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda özellikle dizinin yeni kadrosu oldukça dikkat çekmiş durumda.

Türk Malı Oyuncuları Kimler?

Şafak Sezer’in canlandırdığı Erman Kuzu karakterinin yeni maceraları ekranlara gelecek. Şafak Sezer’e eşlik edecek olan ünlü oyuncular ise şöyle; Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı.

Türk Malı dizisi için en çok soru işareti yaratan durumların başında geçtiğimiz sezonlarda ekranlara gelen dizideki Binnur Kaya’nın yeniden dizide rol alıp almayacağı. Bugüne kadar yapılan paylaşımlarda bu konuda net bir açıklama yapılmadı. Fakat kısa süre içerisinde konu ile ilgili detaylara ulaşılması bekleniyor. Zira Türk Malı’nın yeni bölümlerinin ekranlara gelmesi oldukça kısa sürecek.

Yapılan açıklamalarda 8 Mayıs Pazartesi günü itibariyle dizisinin çekimlerine başlanacağı ve bu çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte dizinin ekranlarda yeniden yer almaya başlayacağı belirtildi. Türk Malı dizisinin yeniden ekranlara dönecek olması, aynı zamanda dizilerin reyting alanında da ciddi bir yarış içerisine girmesini neden olacak. Önceki yıllarda ekranlara gelen dizi, reytinglerde çok önemli başarı elde ettiği gibi yeniden ekranlara gelmesinin ardından bu konuda benzer bir sürecin yaşanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler