Ana SayfaKimdirTürk Malı Dizisinin Onur’u Anıl İlter Kimdir?

İlgili Postlar

Türk Malı Dizisinin Onur’u Anıl İlter Kimdir?

Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Türk Malı yeniden ekranlara geldi. Özellikle dizinin yeni çekilen bölümlerinde Onur karakterini canlandıran Anıl İlter dizi ile birlikte en çok aranan oyunculardan bir tanesi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Anıl İlter Kimdir?

Daha önce ekranların tanınan yüzlerinden birisi olmasına rağmen hem canlandırdığı karakter hem de Türk Malı dizisinin çok fazla ilgi görmesi, Anıl İlter için ilgiyi daha da arttırdı. İzmit doğumlu olan Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olduktan özellikle futbola olan ilgisi nedeniyle bu alana yöneldi. Bir süre profesyonel olarak futbol oynayan Anıl İlter, özellikle üniversitede gerçekleştirilen bir etkinlikte sunucu olarak rol aldıktan sonra hayatını bu yönde ilerletmeye başladı.

Pek çok farklı etkinlikte sunucu olan ve daha sonrasında profesyonel sunucu olarak görev almaya başlayan Anıl İlter, fiziği ve dış görünümüyle dikkat çektiğinden dolayı gelen dizi tekliflerini de değerlendirerek oyunculuk kariyerine başladı. Bu noktada oldukça dikkat çekmeye başladıktan sonra oyunculuk eğitimi alan Anıl İlter, ilk projesini 2008 yılında gerçekleştirdi. Ece adlı dizide rol alan Anıl İlter, bu projesi ile birlikte ekranlarda görülmeye başlandı ve ekranın başarılı isimlerinden bir tanesi oldu. 2008 yılından sonra pek çok televizyon dizisinde yer alan Anıl İlter, özellikle dizi projelerinin yanı sıra sinema filmlerinde de yer alarak oyunculuk kariyerine pekiştirmeyi başardı.

Oyuncunun yer aldığı film ve diziler ise şöyle;

2015 – Köstebekgiller: Perili Orman (Muhsin ) (Sinema Filmi)

2014 – Üç Arkadaş (Mahir Türkmen) (TV Dizisi)

2014 – Kızıl Elma (Sinan Okşu) (TV Dizisi)

2013 – Kahireli Palas (Murat) (TV Dizisi)

2010 – Bir Avuç Deniz

2010 – Kavak Yelleri

2010 – 2012 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Sedat) (TV Dizisi)

2009 – Aile Reisi (Fuat) (TV Dizisi)

2008 – Gece Gündüz (Serdar) (TV Dizisi)

2008 – 2010 – Ölümsüz Kahramanlar(Süleyman) (TV Dizisi)

2008 – Ece (Oğuz) (TV Dizisi)

Anıl İlter Kimle Evli?

Özel yaşantısıyla çok fazla gündeme gelmeyen Anıl İlter İpek İlter ile evli ve bir kıza sahip. Daha çok oyunculuğu ve mesleği ile gündeme gelen Anıl İlter’in eşi ve çocuğu, çok fazla magazin dünyasında yer almıyor. Bu bakımdan oyuncu için araştırma yapan pek çok hayran, onun evli ve çocuğu olduğunu bu sayede öğreniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler