Ana SayfaYaşamModaTülin Şahin Podyumda Şov Yaptı

İlgili Postlar

Tülin Şahin Podyumda Şov Yaptı

Londra Moda Haftası’na katılan tek Türk markası olan Barrus’un baş mankeni Tülin şahin podyumdaki performansıyla adeta şov yaptı. Başarılı manken Şahin şovu kadar güzelliğiyle de herkesi kendine hayran bıraktı.

Tülin Şahin Güzelliğiyle Nefesleri Kesti

Tülin Şahin, Türkiye’de de başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettirmiş, podyumlarda boy göstererek bu alanda ne kadar başarılı olduğunu göstermişti. İngiltere’de çok başarılı bir işe imza atan Şahin, pek çok markanın da radarına girmeyi başardı.

Sonbahar Ve Kış Koleksiyonu Tanıtıldı

Barrus markasının yeni koleksiyonunu Türk tasarımcılar Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayanın birlikte hazırladı. 35 parçadan oluşan Sonbahar ve Kış 2017 – 2018 koleksiyonları yaklaşık bir hafta boyunca moda dünyasının kalbinin attığı yer olarak bilinen Londra Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. İki Türk tasarımcının hazırladığı 35 parçadan oluşan Sonbahar Kış koleksiyonu izleyiciler tarafından büyük bir beğeni topladı.

Babil’in Asma Bahçeleri’nden İlham Alındı

Barrus’un çok beğeni alan koleksiyonunu hazırlayan baş tasarımcı Neslişah Yılmaz ve tasarımcı Nur Çağlayan’a koleksiyonları hakkında sorulan sorulardan biri, nereden ilham aldıklarıydı. Tasarımcılar ilhamlarını dünyanın yedi harikasından biri olarak kabul edilen Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenerek aldıklarını söyledi. Başarılı tasarımcılar Antik dünyada ve Mezopotamya’nın en büyülü dönemlerine tanıklık eden Babil mimarisinden ve dönemin tasvirlerinden ilham alarak hazırladıklarını söyledi. 35 parçadan oluşan koleksiyonun ana renkleri mavi, yeşil, mürdüm olmakla birlikte ayrıca siyah ve beyazın ara tonları da kullanılmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler