Ana SayfaDedikoduTülin Şahin, çocuk istemediği için boşanma kararı almış!

İlgili Postlar

Tülin Şahin, çocuk istemediği için boşanma kararı almış!

Tülin Şahin ve eşi Mehmet Özer’in boşanma haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmışken, ayrılık nedenlerinin ortaya çıkması daha büyük bir etki yarattı. Şahin’in, çocuk yapmak istemediğinden dolayı ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Güzel manken Tülin Şahin ve on iki yıldır evli olduğu eşi Mehmet Özer’in boşanma haberleri, geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Şahin ve özer çiftinin ayrılık haberleri, herkesi şoke etmişti.

Dedikoduları da beraberinde getiren ayrılık haberinin ardından, ayrılığın nedeni de konuşulmaya başlandı. Çiftin çocuk nedeni ile ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

İddialara göre; Mehmet Özer’in çocuk sahibi olmayı istemesine Tülin Şahin sıcak bakmadı. Şahin’in vücudunun bozulmasını istemediğinden dolayı çocuk sahibi olmayı reddettiği iddia edildi. Bunun üzerine, Mehmet Özer ve Tülin Şahin çifti yollarını ayırma kararı almış.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti, on iki yıllık evliliklerini noktalayacakları yönünde çıkan haberler hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Bu durum da, akıllara soru işaretleri getiriyor.

Tülin Şahin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler