Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin Açıkladı: 'Bebek Yüzünden Boşanmadık"

İlgili Postlar

Tülin Şahin Açıkladı: ‘Bebek Yüzünden Boşanmadık”

2005 yılında 4 yıldır aşk yaşadığı Mehmet Özer ile aşk hayatını birleştiren manken Tülin Şahin, 12 Mayıs tarihi itibariyle bu evliliğini sonlandırdı. Özellikle boşanmaları ile ilgili gündemde pek çok farklı haberin yer alması üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu söyleyen Tülin Şahin, ilişkisinin bebek yüzünden bitmediğini söyledi.

Podyuma çıktı

Geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen özel bir defileye katılan ve podyumda yürüyen mankenlerden birisi olan Tülin Şahin, magazin muhabirlerinin kendisine sorduğu sorulara açık bir şekilde yanıt verdi. Özellikle gündemde bebek yüzünden boşandıklarına dair pek çok farklı iddianın gündeme geldiğini söyleyen Tülin Şahin, ne ayrılmak için evlendiklerini, ne de bebek için boşandıklarını söyledi.

Özellikle aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle boşanmanın gerçekleştiğini söyleyerek boşanmanın gerektiğini açıklayan Tülin Şahin, gündemde olanların hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını söyleyerek bu haberleri yalanladı. Marmaris bölgesinde tatil yapacağını belirterek özellikle yaz döneminde rotasını da açıklayan model, bu açıklamaları ile birlikte spekülasyonları da sonlandırmış oldu.

Benzer soruların yöneltildiği Mehmet Özer de geçtiğimiz günlerde benzer bir açıklama yaptı. Boşanma ile ilgili sorulan soruya net bir şekilde yanıt veren Mehmet Özer, özellikle çocuk yapma noktasında iki tarafın da istekli olduğunu fakat hamileliğin gerçekleşmediğini söyledi. Özellikle son dönemlerdeki yorgunlukların ilişkilerine zarar verdiğini ve giderek anlaşamamaya başladıklarını söyleyen Mehmet Özer, oturarak konuştuklarını ve boşanmaya karar verdiklerini belirtti. Bu açıklamalar, çocuk ve benzer iddiaların da artık gündemde yer almamasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler