Ana SayfaÜnlülerTuğçe 1 Haftada 7 Kilo Aldı!

İlgili Postlar

Tuğçe 1 Haftada 7 Kilo Aldı!

Geçtiğimiz haftalarda Survivor yaşamına veda etmek durumunda kalan Tuğçe, farklı programlara konuk olmaya devam ediyor. Özellikle ada yaşamına başladıktan sonra 61 kiloya kadar düşen Tuğçe’nin bir hafta içerisinde 7 kilo alması herkesi şaşırttı.

Instagram’dan Paylaştı

Kilo aldığınız Instagram hesabı üzerinden paylaşan Tuğçe, bir haftalık süre içerisinde aldığı bu kilo ile dikkat çekerken Türkiye’ye döndükten sonra yemeye ve içmeye ağırlık verdiğini söyledi. Survivor yarışmasına katıldıktan sonra güzelliği ile tüm ülkede dikkat çeken ve en kısa süre içerisinde popüler isimlerden biri olmayı başaran biri olan Tuğçe’nin özellikle önümüzdeki dönemlerde farklı projelerde yer alması bekleniyor.

Güzelliği, fiziği ve genç yaşıyla herkesi etkileyen Tuğçe’nin özellikle ekranlarda farklı televizyon dizilerinde yer alması bekleniyor. Bu bakımdan Survivor’da birinci olmasa da farklı kapıları aralaması beklenen Tuğçe için şu anda parlak bir kariyer geleceği düşünülüyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Survivor Tuğçe, sevenleriyle yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken özellikle Instagram’da şu aralar en çok dikkat çeken isimlerden birisi olarak görülüyor.

Survivor yaşantısı ile ilgili yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Tuğçe, farklı programlarda yer alarak Survivor yaşamı ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Özellikle yarışmacı geçtiğimiz günlerde adadaki arkadaşlarını çok özlediğini söyleyerek duygulanmış ve gözyaşlarını tutamamıştı. Önümüzdeki günlerde de Survivor Panorama gibi farklı programlara katılması beklenen Survivor Tuğçe, ekranlarda yer almaya devam edecek.

Survivor Tuğçe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler