Ana SayfaDedikoduTuğba Özay Yumurtalıklarını Donduracak!

İlgili Postlar

Tuğba Özay Yumurtalıklarını Donduracak!

Kayseri’de hayranları ile bir araya gelen şarkıcı Tuğba Özay yaptığı açıklamalar ile oldukça şaşırttı.

Özellikle hayranlarıyla sohbet için Kayseri’de farklı bir etkinliğe katılan Tuğba Özay, hayranlarının kendisine sorduğu sorulara samimi bir şekilde yanıt verdi. Şarkıcı, özellikle çocuk sahibi olma konusunda istekli olduğunu söylerken, ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olamama korkusu nedeniyle yumurtalıklarını donduracağını ve bu konuda gerekli başvuruları yapacağını söyledi.

Kontroller Yapıldı

Konu ile ilgili gerekli kontrollerin devam ettiğini söyleyen Tuğba Özay, yapılan kontrollerde yumurtalıklarının iyi durumda olduğunun belirlendiğini, fakat yaşının ilerlemesiyle birlikte yumurtalık dondurma işlemlerinin yapılacağını söyledi. Şu an için çocuk sahibi olması noktasında herhangi bir tehdit ya da tehlikenin olmadığını açık bir şekilde belirten şarkıcı, ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olma şansını kaybetmemek adına dondurma yöntemini kesin bir şekilde deneyeceğini ve konu ile ilgili doktor görüşmelerine de başladığını söyledi.

Kadınlar Tehlikeleri Bilmiyor!

Sadece guatr hastalığının dahi çocuk sahibi olma noktasında büyük bir engel teşkil ettiğini söyleyen Tuğba Özay, pek çok kadının bu durumdan haberdar olmadığını fakat çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin bu konuda mutlaka doktor yardımı alması gerektiğini söyledi. Tuğba Özay tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında özellikle bugünün en önemli gündem maddelerinden bir tanesi Tuğba Özay’ın yumurtalıklarını dondurma kararı alması oldu.

Özellikle sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında gelen Tuğba Özay’ın yumurtalık dondurma işlemleri bazı kişiler tarafından eleştirilse de genel olarak destek gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler