Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci " Tarkan İğrenç Böyle Erkek Mi Olur " Dedi

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci ” Tarkan İğrenç Böyle Erkek Mi Olur ” Dedi

Tuğba Ekinci’den Megastar Tarkan’a ağır eleştiri.  Tuğba Ekinci ” Tarkan İğrenç Böyle Erkek Mi Olur ” Dedi.Uzun bir zamandır ortalıklarda gözükmeyen Ekinci katıldığı bir televizyon programında Megastar Tarkan hakkında çok konuşulacak açıklamarda bulundu.Tarkan geçtiğimiz günlerde arabasında Sezan Aksu’nun yeni albumünden şarkı dinlediği sırada çektiği videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı, Aksunun albümünü çok beğenidği mimikleriyle bellieden Megastar “Çok iyi geldin bize kraliçem. ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ şahane. Sen iyi ki varsın. Love you”  notunuda yazmayı ihmal etmedi.

BÖYLE ERKEK Mİ OLUR

Yıllar öncesinde  Tarkan’la düet yapmak istediğini belirten  Ekinci, katıldığı programda yine çok konuşulacak sözlere imza attı.Tarkan’ın Sezen Aksu dinlerken çektiği görüntülerin yayına aktarıldı. Görüntüleri izleyen Ekinci; “BÖYLE ERKEK Mİ OLUR” “Bu yaştan sonra yaptıkları gitmiyor. Ben Tarkan dinleyicilerinin rahatsız olacağını bile bile bastıra bastıra söylüyorum. Tarkan’ın bu hareketleri bana göre iğrenç. Böyle hareketler yapmasını bir erkeğe yakıştıramıyorum. Bu ne abi ya… Ben şu an bu hareketleri erkek arkadaşımdan görsem terk ederim. Böyle erkek mi olur derim. Bu çok saçma, bunlar hakaret değil. Bana da iğrenç diyebilirler. Kaç yaşına gelmiş, hareketlere bak. Bu hareketleri orta yaşlı kadınlara da yakıştıramıyorum” dedi.

 

 

 

Tarkan kimdir?

 

YILLAR ÖNCE DE NEDEN OKUL YAPMADIN ÇIKIŞI

2011 yılı Altın Kelebek Ödül töreninde Megastar Tarkanın ödül almak üzere sahneye çıktığı sırada insanların şakın bakışları arasında sahneye atlayan Tuğba Ekinci Tarkan’a “Neden okul yapmadın?” sorusunu sormuş ve aylarca konuşulacak bir skandala imza atmıştı  ayrıca Tarkan, kendisine düet yapmayı en çok istediği sanatçı olduğunu söyleyen Ekinci’yi dikkate almayarak sahneden inmişti.Daha sonra Tarkan ödül törenlerine katılmama kararı almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler