Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal İdolünü Açıkladı!

İlgili Postlar

Tuba Ünsal İdolünü Açıkladı!

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Tuba Ünsal, özel hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle pek çok farklı alanda yer alarak başarılı bir şekilde adından sıkça söz ettiren Tuba Ünsal bu kadar farklı projede yer almanın kendisini çok yormadığını söyledi. Özellikle hayatında iç ritme çok dikkat ettiğini söyleyen Tuba Ünsal, bu konuda kendini mutlu eden her şey ile yakından ilgilendiğini ve bu durumun kendisi için kesinlikle rahatsızlık yaratmadığını söyledi.

“Kendimi Eleştiriyorum”

Kendini eleştirme noktasında da değerlendirme yapan başarılı şarkıcı, kendini çoğu zaman acımasız bir şekilde eleştirdiğini söyledi. Kendini eleştirme noktasında çok acımasız olabildiğini söyleyerek samimi itiraflarda bulunan Tuba Ünsal, özellikle hayatına dair tüm bu sürece rağmen herhangi bir pişmanlık duymadığını söyledi.

İnsanın seçimleri ve tercihleri ile şekillendiğini söyleyen Tuba Ünsal, güzel bir hayatı olduğunu ve bu hayat yaşamaktan dolayı da mutlu olduğunu belirtti. Özellikle hayatında ilham aldığı kadın var mı sorusuna da açıklama yapan ünlü isim, hayatında örnek aldığı kadının teyzesi olduğunu söyledi.

Özellikle küçüklüğünden itibaren teyzesini örnek aldığını ve büyüdükten sonra dahi onu her zaman için önemsediğini belirten Tuba Ünsal, hayatında teyzesinin büyük bir katkısı olduğunu ve onun tam anlamıyla bir dünya kadını olduğunu söyledi. Aşkı kaybetme korkusu ve aşk ile ilgili herhangi bir endişe yaşayıp yaşamadığı konusunda da açıklama yapan Tuba Ünsal, çok fazla bu konularda düşünmek istemediğini fakat herkes gibi kaybetme korkusunun olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler