Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Altın Küre’de Bayılmış!

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Altın Küre’de Bayılmış!

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Altın Küre Ödülleri’ne katılmak için Kaliforniya giden Tuba Ünsal’ın kırmızı halıda bayıldığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olan Tuba Ünsal sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da pek çok özel projede görev alıyor. Bu bakımdan uluslararası alanda Türkiye için tanınan isimlerden olan Tuğba Ünsal, uluslararası ödül törenlerine de davet ediliyor.

Altın Küre’ye Katıldı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve bütün dünyanın yakından takip ettiği Altın Küre’yi yakından takip etmek için Kaliforniya giden Tuğba Ünsal, özellikle fotoğraflarda oldukça bitkin bir şekilde görüntülenmişti. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bu görüntülerini ardından özellikle takipçiler Ünsal’ın kötü bir olay yaşadığını düşünerek soru yağmuru ile ünlü oyuncunun yaşadığı olayları öğrenme çalışmıştı. Fakat gelen ısrarlı sorulara rağmen Tuba Ünsal sosyal medya üzerinden herhangi bir açıklama yapmayarak sadece yoğun tempo nedeniyle yorgunluk yaşadığını söylemişti.

Tuba Ünsal İçin Gerçek Ortaya Çıktı!

Fakat geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni bilgilerde Tuba Ünsal’ın kırmızı halı üzerinde baygınlık geçirdiği ve organizasyon yetkilileri tarafından hemen ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kırmızı halı üzerinde basına poz vermeye çalışırken yaşanan bu durum, yine gazeteciler tarafından fotoğraflansa da şu ana kadar herhangi bir fotoğrafın paylaşılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Hastaneye kaldırılan Tuba Ünsal için yapılan ilk tetkiklerde oyuncunun ağır bir gribal enfeksiyon yaşadığı ortaya çıktı. Bu olayın ortaya çıkmasının ardından gözler Tuba Ünsal’a çevrilmiş olsa da ünlü oyuncu henüz bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler