Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün Ve Onur Saylak İddiaları Yanıtladı

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Ve Onur Saylak İddiaları Yanıtladı

Son zamanlarda adı magazin haberlerinde sıkça geçen Tuba Büyüküstün oyunculuğundaki başarısı kadar güzelliğiyle de dizilerde aranan gözde bir isim.

Dizi Çekimlerinde Evlenmişlerdi

Onur Saylak’la bir dizi film çekimlerinde tanışıp evlenmişler ve bu beraberliklerinde çiftin birde ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Evlilikleri yakın çevrelerinde mutlu örnek bir çift olarak bilinip parmakla gösterilse de çiftten gelen son haber büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Ünlü çiftin boşanacaklarının duyulmasının ardından gerek magazin sitelerinde gerekse gazete sayfalarında günlerce manşetlerde yazılıp çizilmesi ünlü çifti oldukça rahatsız etti. Özellikle de sosyal medyada dolaşan ihanet yüzünden boşanıyorlar haberleri, ünlü çifti bir hayli çileden çıkartmış durumda. Haklarında çıkan bu asılsız haberlere karşı açıklama yapan çift, tüm bu haberleri yalanladı.

İddialar Yalanlandı!

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak imzasıyla yapılan açıklamada çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtilerek iddiaların çok çirkin yalan ve iftiradan ibaret olduğu söylendi. Aileye ve mahremiyete karşı saygı duyulmadan yapılan bu yalan ve asılsız haberleri çok büyük bir saygısızlık olarak nitelendiren çift, ihanet iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Açıklamalarda haberleri yapanlar hakkında da yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi. Onur Saylak, Tuba Büyüküstün için hala eşimdir ve çocuklarımın da annesidir açıklamasını yapması, Tuba Büyüküstün’ün yanında ve hala arkasında olduğunu gösterdi.

Çift, kamuoyunu günlerce bu yalan, asılsız haberlerle gereksiz yere meşgul ettikleri için de özür diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler