Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün ile Onur Saylak Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Barıştı Mı?

Son günlerde boşanma haberleri ile gündemde yer alan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak için barışma iddiaları gündeme geldi.

Geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberleri gündeme düştükten sonra hayranlarını üzen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak için gelen son haberler oldukça sevindirdi. Ayrılıklarına dair yaptıkları ortak bir basın açıklaması ile birlikte boşanma sürecinin başlayacağı duyurulsa da Onur Saylak tarafından paylaşılan son fotoğraflar dikkat çekti.

Hesabından Paylaştı!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak ilişki için barışma iddialarını gündeme getiren detay Onur Saylak’ın paylaşımı oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile birlikte boşanma kararından vazgeçtiler noktasında ciddi bir şekilde konuşulmasına neden oldu. Dizi setinden bir kareyi paylaşan Onur Saylak’ın bu fotoğrafı ile her şeyin yeniden yolunda olduğunu ifade etmeye çalıştığı belirtildi.

2011’de evlenmişlerdi

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün, 2011 yılında Paris Başkonsolosluğu’nda dünya evine girmişti. Bugüne kadar hep mutlu haberleri ile gündeme gelen çiftin bir de ikiz kız çocukları var. Özellikle çocukları için çiftin yeniden boşanma kararını görüştüğü ve yeniden denemeye karar verdikleri belirtildi. Bu fotoğrafların paylaşılmasının ardından özellikle çiftin sevenleri tarafından bu haberler oldukça konuşuldu ve sosyal medyada paylaşıldı. Sevenleri Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak sosyal medya hesaplarına yönelik paylaşımlar yaparken, barışmaları yönünde olumlu mesajlar gönderildi.

Bu haberlerin ardından gözler çifte çevrilirken, nasıl bir açıklama yapılacağı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler