Ana SayfaDedikoduTuba Büyüküstün didik didik arandı, botları bile çıkarıldı!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün didik didik arandı, botları bile çıkarıldı!

Roma’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na giden ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yetkililer tarafından didik didik arandı. Sıkı güvenlik önlemleri nedeni ile zor anlar yaşayan ünlü oyuncu, botlarını bile çıkarmak zorunda kaldı. Detaylar haberimizde…

Botlarını bile çıkardı

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, “İstanbul Kırmızısı” isimli filmi için Roman’ya gitti. Yola çıkmak üzere Atatürk Havalimanı’na gelen ünlü oyuncu, sıkı güvenlik önlemleri nedeni ile yapılan son kontrolde yetkililerin uyarısı ile botlarını dahi çıkarmak zorunda kaldı.

Alyansını çıkarmadı

Geçtiğimiz haftalarda eşi Onur Saylak ile boşanma haberleri ile gündeme gelen Tuba Büyüküstün’ün alyansını çıkarmadığı dikkat çekti. Konu ile ilgili sorulara ise, “Bu konu hakkında asla konuşmam. Özel hayat sorularına hiç cevap vermiyorum.” diye cevap verdi.

Yoğun ilgi gördü

Oyunculuk performası sayesinde Orta Doğu’da geniş hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, Hindistan’da da yoğun ilgi gördü. Bollywood’lu yapımcılar, ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ın birlikte rol aldığı Rüzgarın Hatıraları isimli filmi satın aldı.

İşte Tuba Büyüküstün’ün havalimanında arandığı o görüntüler…

Tuba Büyüküstün kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler